Neler Yeni

Truckersmp perma ban affi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Burak
Hwid attıklarını görmedim hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam şuanki sistem o şekilde harici bir şey yapmadan giriyorsanız ortada farklı bi durum var demektir. Bu hwıd muhabbeti yanlış hatırlamıyorsam önceden yoktu sonradan getirdiler. Başka hesapla bende girebiliyordum çünkü.

Yok hocam zaten o pek ETs oynamıyor hatta ona ben steam hesaplarımdan veriyordum arada ETs oynayacağımızda :D benim hesaplarla takılıyorduk.
Hwid atıldığını görmedim hiç

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
mert doğan
Truckersmp perma ban yemısım 5-6 tane ban sonunda perma atmıslar 10 aydır falan banlı hesap af gelirmi ?
Genellikle yıl başında gelir ama 2-3 yılda bir de gelebilir 10 yılda da gelebilir veya yarında ban affı gelebilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Burak
Genellikle yıl başında gelir ama 2-3 yılda bir de gelebilir 10 yılda da gelebilir veya yarında ban affı gelebilir
Ban affı duymadım hocam ben af olsa en az 10 15 hesabımın banı açılırdı şimdiye

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hwid attıklarını görmedim hiç

Hwid atıldığını görmedim hiç
Son banın ne zamandı hocam eğer yakında yerseniz deneyin hatta yazıyordu sitelerinde yanlış hatırlamıyorsam ama hwid ban var yani .

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Burak
Son banın ne zamandı hocam eğer yakında yerseniz deneyin hatta yazıyordu sitelerinde yanlış hatırlamıyorsam ama hwid ban var yani .
Bir kaç senesi vardır namı pars hayalet dorse modlu Dave alıp bı hile bug kesfetmistim hayalet dorse ile tiriniza bağlıyken geri geliyorsun dorse yamuluyor ve tırın sırt kısmına çarpıyor ardından ghost moddaymissin gibi yolda ilerleyip insanların içinden gecebiliyorsun ve geçerken hasar almıyorsun gayet içinden geçiyorsun ve geçtiğin herkes yoldan sağa sola harita dışına yerin dibine sonsuzluğa uçuyor hızlı save alıp ban yememek için yapınca hızlı saveye dönüyordum bı ara yakalandım perma yedim direk fkcjfhhxhc

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Bir kaç senesi vardır namı pars hayalet dorse modlu Dave alıp bı hile bug kesfetmistim hayalet dorse ile tiriniza bağlıyken geri geliyorsun dorse yamuluyor ve tırın sırt kısmına çarpıyor ardından ghost moddaymissin gibi yolda ilerleyip insanların içinden gecebiliyorsun ve geçerken hasar almıyorsun gayet içinden geçiyorsun ve geçtiğin herkes yoldan sağa sola harita dışına yerin dibine sonsuzluğa uçuyor hızlı save alıp ban yememek için yapınca hızlı saveye dönüyordum bı ara yakalandım perma yedim direk fkcjfhhxhc
Doğrudur hocam çok eski değil bu hwid sistemi şuanda yerseniz pcye atıyorlar ve gerçekten giremiyorsunuz istediğiniz kadar hesap deneyin.

Top Bottom