haberim var cok oldutürk genci
Mesaj otomatik birleştirildi:
PUBG lite kapandı
Çok iyi oynuyomuşsun demekki , yetkililerle falan konuş çözülür mutlakamw2 satın almıştım oyuna yaklaşık olarak 3 bin TL falan yatırmıştım hile falanda kullanmadım koskoca call of dutyden haksız yere ban yedim çok koyuyo be bu kadar para bastığım oyundan perma yemek...Alıntıyı görüntüle
Üçüncü parti yazılım kullanıyormuşsun yapıştırmışlar banı.Attığım ticket cevap geldi olm ben bişe yapmadımki ban yemeseydim mw3 ü alcaktım belki Alıntıyı görüntüle
Konudan bağımsız ama senin de hatan var. Bir oyuna da 3000 TL vermezsin.yok yazılım falan yok hala uğraşıyorum bir şey kullansam uğraşmam yeni hesap açıp devam ederim parama acıyorum sadece
mw3 2 k tl başkan oyun içi bi bundle 350 tlKonudan bağımsız ama senin de hatan var. Bir oyuna da 3000 TL vermezsin.
uğraşıyorum işte pcye yeni fotmar atmıştım arkada bişe açık diye ban yiceğimi sanmıyorumarkada program açıkmış demekki ya da git itiraz et kanal videonu at ya da harbiden hilesin
Demekki o arkadaki açık şeyi erken fark etmişler.mw3 2 k TL başkan oyun içi bi bundle 350 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
uğraşıyorum işte pcye yeni fotmar atmıştım arkada bişe açık diye ban yiceğimi sanmıyorum