Neler Yeni

Call of duty wz2/mw2 perma ban :(

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Anakart banı yemişim oyundan yoksa bida satın alcaktım :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

her maçımı videoya alırım ben oynadığım son maç bu oldu hesabı incelemeye aldılar 3 gün sonra perma haberiyle uyandım
Koşarken silah değiştirme hareketinin oyuna bir etkisi var mı yoksa alışkanlıktan mı yapıyorsunuz? Bazı yayıncılardan da gördümde sinir bozucu geliyor bana :d

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Koşarken silah değiştirme hareketinin oyuna bir etkisi var mı yoksa alışkanlıktan mı yapıyorsunuz? Bazı yayıncılardan da gördümde sinir bozucu geliyor bana :d
tacticel sprintin süresini arttırıyor bu hareketi yaparsan örneğin 3 4 saniye sonra koşma kesilcek bitcek sen bu animasyonu cancellıyosun 6 saniye koşuyosun bu mantık

Banın açılmazsa anakart değiştirme planın varmı
anakart modeli düşmek zorundayım b 550 a gaming var bende 6 k olmuş spoofer baktım aylık 50 dolar diyor bütçede yok bu aralar sadece bu oyunu oynamak için pcyi satıp ps5 alasım varda ps5 hiç özgür değil

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
tacticel sprintin süresini arttırıyor bu hareketi yaparsan örneğin 3 4 saniye sonra koşma kesilcek bitcek sen bu animasyonu cancellıyosun 6 saniye koşuyosun bu mantık

anakart modeli düşmek zorundayım b 550 a gaming var bende 6 k olmuş spoofer baktım aylık 50 dolar diyor bütçede yok bu aralar sadece bu oyunu oynamak için pcyi satıp ps5 alasım varda ps5 hiç özgür değil
Hocam sizde warzone oynamayın başka oyun mu yok yav

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
kral kaç fps veriyor o 1080 de
60

kral kaç fps veriyor o 1080 de
İki mod var kalite ve performans pardon yanlış söyledim dostum 120 alırsın

60

Warzone 120 destekliyor

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
60

Warzone 120 destekliyor
120 ye iyi o zaman bi 2 ci ellere bakayım

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Videoyu izledim oyundan soğudum, Bu oyunculuk yüzünden Gamerlik ölüyor zaten nerde eski oyuncular.
call of duty çok değişti hocam war zone 1 kat kat daha hızlıydı gamerlik ölüyor derken ne demek istediğini anlamadım her şey değişiyorda mw3 güzel çıkar inşallah

Neredesin tavsiyem dolaptan bakman senin ilinde yoksa uyguna
İzmirde oturuyorum kolaylıkla bulabilirim ölü fiyata araştırıcam bütçede yok biraz

Videoyu izledim oyundan soğudum, Bu oyunculuk yüzünden Gamerlik ölüyor zaten nerde eski oyuncular.
Birde oyundaki eşleştirme sistemi kötü ben mesela yüksek kill için tryhard oynuyor normal oynuyan oyuncuları atıyor karşıma buda bi hata

The Semih

80+ Gold
call of duty çok değişti hocam war zone 1 kat kat daha hızlıydı gamerlik ölüyor derken ne demek istediğini anlamadım her şey değişiyorda mw3 güzel çıkar inşallah

İzmirde oturuyorum kolaylıkla bulabilirim ölü fiyata araştırıcam bütçede yok biraz

Birde oyundaki eşleştirme sistemi kötü ben mesela yüksek kill için tryhard oynuyor normal oynuyan oyuncuları atıyor karşıma buda bi hata
Hocam gamerlik ölüyor derken şunu demek istiyorum, Eskiden daha zevk veriyordu online oyunlar şimdi öyle değil çok fena toksit kitle geldi oyunlara, Unlost gibi kanallar millete oyun açıklarını vs öğrettiler herkes İlah gibi oynuyor kısacası, artık bilginin yayılmasına karşıyım, Online oyunlardan zerre keyif almıyorum artık. Hile desen her oyunda hile var,

Ben internet kafede wolfteam zamanları bildiğim için böyle düşünüyorum, ozamanlar çok eğlenceliydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,096
Üyeler
161,658
Son üye
Shıva44
Top Bottom