Neler Yeni

Call of duty wz2/mw2 perma ban :(

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
dostum aynı şekilde bana da perma attılar bu sistemi kim yönetiyor abi dc var mı ben bir kaç çözüm buldum sen ne yaptın en son durumun nedir
oyunu bıraktım oynamıyorum oynıyamıyorum yapıcak bir şey yok ama yeni hesap açıp başlarım diyosan
şu videokinleri yap banın açılmış olur

thepulz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
oyunu bıraktım oynamıyorum oynıyamıyorum yapıcak bir şey yok ama yeni hesap açıp başlarım diyosan
şu videokinleri yap banın açılmış olur
hocam çok teşekkür ederim denemedim ama emin misin çalışır mı birde bilgisayarın parçalarını değiştirdiği için garantiden çıkmaz mı

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
hocam çok teşekkür ederim denemedim ama emin misin çalışır mı birde bilgisayarın parçalarını değiştirdiği için garantiden çıkmaz mı
Ben artık oyuna tahemmul edemedigim icin denemdim arkadasim denedi oynuyo 1 aydir bunu yapti 2024 u bekliyorum ben rebirth gelicek pc parçalarının garantisini bilmiyorum emin değilim

thepulz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
Ben artık oyuna tahemmul edemedigim icin denemdim arkadasim denedi oynuyo 1 aydir bunu yapti 2024 u bekliyorum ben rebirth gelicek pc parçalarının garantisini bilmiyorum emin değilim
ben bu videodakileri yaptım ama banım kalkmadı reis hwid ban atmışlar sende perma yediysen hwid yemişsindir

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
ben bu videodakileri yaptım ama banım kalkmadı reis hwid ban atmışlar sende perma yediysen hwid yemişsindir
Kanka arkadaşımın banı açılmıştı fixlenmiş olabilir anakart değiştir çok oynamak istiyosan paran varsa benim yok bıraktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom