dostveviski
80+ Bronze
Türknnet misiniz sizde?
nereden biliyorsuninterneti komple engellediler bu sefer, çin gibi olacağız, hatta daha fenası, internete bağlanmak için self signed sertifika yükletecekler, herkesin girdiği her bir web sitesi takip edilecek, şuan testleri yapılıyor, birkaç haftaya tv'de açıklar. Nereden biliyorum demeyin...
Bu sefer isyan çıkar sanmıyorum o kadar ileri gidebilecekleriniinterneti komple engellediler bu sefer, çin gibi olacağız, hatta daha fenası, internete bağlanmak için self signed sertifika yükletecekler, herkesin girdiği her bir web sitesi takip edilecek, şuan testleri yapılıyor, birkaç haftaya tv'de açıklar. Nereden biliyorum demeyin...
abartma sende rqwardasdasdasinterneti komple engellediler bu sefer, çin gibi olacağız, hatta daha fenası, internete bağlanmak için self signed sertifika yükletecekler, herkesin girdiği her bir web sitesi takip edilecek, şuan testleri yapılıyor, birkaç haftaya tv'de açıklar. Nereden biliyorum demeyin...
ne isyanı hocam tag mı açıyoruz twitterdaBu sefer isyan çıkar sanmıyorum o kadar ileri gidebileceklerini
ya hocam allaha şükür şimdi konu açıyordum ne oluyor ya hiç bir şeyde internet çekmiyor valorant da girmiyorValorant sizde de çöktü mü ?
onla alakalı değil hocam genel bişey gibi valorant hala giremiyorumhiçbir boka girmiyor 0r0spu evlatlarının verecekleri internete sokayım müşteri hizmetleri de suratıma kapattı konusurken p.s 1000 mbit kablonet