Arama sonuçları: *

1. K

Oyunda ekran gidiyor

1759182123 15 dkdir bi sorun cikmadi
  2. K

Oyunda ekran gidiyor

Yeni topladığım PC’de bazı oyunlarda ekran gidiyor: ya siyah oluyor ya da “sinyal yok” hatası alıyorum. AC: Shadows, Warframe ve başka bir oyunda da oldu. Ekran kartını pckolik.com’dan aldım. Sorun ekran kartında olabilir mi? İlk başta ekran kartını taktığımda PC uzun bir süre kartı görmedi ve...
  3. K

OLED monitörümün ekranında izler oluştu

https://www.gaming.gen.tr/urun/161401/addison-300870-ekran-temizleyici-sprey-200mlmikrofiber-bez/
  4. K

evet beze sıkıyorum
  5. K

Merhaba, ASUS ROG Swift PG27UCDM monitörümün sağ üst köşesinde silmekle kaybolmayan bir iz fark ettim. İlk başta parmak izi sandım, emin olmak için tekrar dokundum; parmak izim de kaldı ancak o da çıkmıyor. Mikrofiber bez ve alkolsüz, amonyaksız ekran temizleyici spreyle defalarca dikkatlice...
  6. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

galax ın tasarımını beğenmedim
  7. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

qp satıcısınınki stokta kalmamış
  8. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

65 bin tl
  9. K

PNY RTX 5080 alınır mı?

Merhaba PNY GeForce RTX 5080 ARGB ekran kartı alınır mı ? Nasıldır?
  10. K

Vitrin sistemi topluyorum. Seçtiğim parçalar nasıl?

Merhaba siyah vitrin sistemi topluyorum. Tasarımı benim için önemli. Parçaları sipariş ettim. Parçalar: ASUS ROG STRIX B850-F anakart. Corsair 850W Gold PSU. Ryzen 7 9700X. NZXT Kraken Elite 360mm. NZXT H9 Flow. Gigabyte RTX 5070 Ti eagle. Samsung 990 EVO Plus 1TB. G.Skill Trident Z Neo RGB 32...
Geri