Arama sonuçları: *

1. Momoroket

Kendim topladığım sistemim sizce nasıl eksik var mı

Aynen knk ilerde değiştiririm ekran kartını yenisi çıkınca 😁
  2. Momoroket

Evet beyaz olması fiyatları çok arttırdı ya
  3. Momoroket

70 kusur knk Rami değiştirdim ya
  4. Momoroket

Asus mu gigabyte anakart mı hangisini almalıyım?

Asus veya gigabyte yerine bunu mu alım daha ucuz evet ama gigabyte da x3d desteği var knk MSI da göremedim birde beyaz sistem topluyorum knk bu dediğim iki anakart beyaz
  5. Momoroket

Hangi model knk peki sence
  6. Momoroket

İki anakart arasında kaldım biri Asus rog strix b850-a gaming Wifi diğeri ise gigabyte aorus b850 elite anakart işlemcim 7800x3d ekran kartım rtx5070 sizce hangisini almalıyım?
  7. Momoroket

Knk evet akvaryum kasalar diğerleri gibi iyi sogutamiyor biliyorum ama 360mmler de çok pahalı onun için istemedim 240mmleri de kimse tavsiye etmiyor benim aklımdaki bir süre kule tipi kullanım sonra sıvıya geçerim diye düşünmüştüm
  8. Momoroket

Knk PSU degistircem Corsair çok pahalı onu araştırıyorum knk baya araştırdım 360mm sıvı soğutma çok pahalı alamam şuan onun için kule tipi alıyorum gayet yeterliymis incelemelere baktim baya araştırdım
  9. Momoroket

Knk dijital ekrandan diye değil de beyaz olduğu için bir tık beyaz sistem topluyorum ramleri degistiricem knk anakarti herkes değiş demiş nedenini anlamadım
  10. Momoroket

Knk çok pahalı o kadar yukselemem ondan 5070 alıyorum kule tipi knk bir de soğutma baya araştırdım bu soğutucu gayet yetiyormus işlemciye 1747824842 Buna bakicam ama patriot markası nasıl bilmiyorum 1747824918 Knk güç kaynağını degistircem bende ona karar veremedim araştırıyorum ne alsam diye...
  11. Momoroket

Bakarım knk ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum onun için uygun ve güzel geldi bu ram yoksa gskill almak istiyordum ama onlar AMD ile tam uyumlu çalışmıyor diye biliyorum 1747824267...
  12. Momoroket

Yetmez mi diyorsun knk
  13. Momoroket

Baktım knk baktım da yine de forumda sormak istedim eyvalllah knk bu arada
  14. Momoroket

Arkadaşlar kendim Pc topluyorum parçalar bunlar sizce eksik birsey var mi eksik olan düşük olan yükseltmem gereken bir şey veya düşürmem gereken fikirleriniz nedir acaba
  15. Momoroket

Çözüldü✓ İşlemci ve ekran kartım birbirine darboğaz yapar mı?

Eyvallah hocam 1747748738 Sağolun
  16. Momoroket

Çözüldü✓ İşlemci ve ekran kartım birbirine darboğaz yapar mı?

İşlemci olarak 7800x3d alicam ekran kartım ise galax rtx5070 ikisi birbirine darboğaz yapar mı sizce?
  17. Momoroket

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ve hava soğutma arasında kaldım

Ryzen 7 7800X3D işlemcim için iki soğutma arasında kaldım biri Thermalright Peerless Assassin 120 Digital diğeri ise Thermalright Frozen Prism 240 ikisi arasinda kaldım sizce hangisi daha iyi soğutur hangisini tercih etmeliyim.
  18. Momoroket

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800X3D İçin Sıvı Soğutmamı Yoksa Hava Soğutmamı Tercih Etmeliyim?

Knk normalde bunu almayı düşünüyordum ama 240mm diye vazgeçtim
Geri