Mag serisi güzeldir ve ya Msi b850 gamıng plus wifi modelini al ömür boyu sorun çıkartmazHangi model knk peki sence
Asus veya gigabyte yerine bunu mu alım daha ucuz evet ama gigabyte da x3d desteği var knk MSI da göremedim birde beyaz sistem topluyorum knk bu dediğim iki anakart beyazMag serisi güzeldir ve ya Msi b850 gamıng plus wifi modelini al ömür boyu sorun çıkartmaz
Hangi modeli?Msi anakart kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem. Asus al geç kafan rahat etsin.
B660 tomahawk kullanıyorum. Dandirik bir model de değil fakat yinede 2 senedir çileden çıkarttı beni.Hangi modeli?
B760 Gaming X almayı düşünüyordum. En çok sorunun neresinde yaşadınızB660 tomahawk kullanıyorum. Dandirik bir model de değil fakat yinede 2 senedir çileden çıkarttı beni.
Hocam ne sorunu yaşadın neyde çileden çıktın anlatta bilelim ki Msi markasının sorun çıkaracağını sanmıyorum. 7 yıldan fazladır Msi kullanıyorum bir sorun bile yaşamadım her parçam Msi sadece bu sene mecburluktan Galax kart aldımB660 tomahawk kullanıyorum. Dandirik bir model de değil fakat yinede 2 senedir çileden çıkarttı beni.