Kendim topladığım sistemim sizce nasıl eksik var mı

Momoroket

80+
Reaksiyon skoru
7
IMG_20250521_131334.webp

Arkadaşlar kendim Pc topluyorum parçalar bunlar sizce eksik birsey var mi eksik olan düşük olan yükseltmem gereken bir şey veya düşürmem gereken fikirleriniz nedir acaba

İyi hayırlı olsun. bu arada Youtube'dan ekran kartı ve işlemci modelini yazarak fps değerlerine, sıcaklık değerlerine vs. bak ortalama aynı değerleri alırsın oradan da aklında bir şeyler oluşur.
Baktım knk baktım da yine de forumda sormak istedim eyvalllah knk bu arada

Yeter de 7800x3d sisteme 5600mhz takmak garip geldi. 6000mhz taksan belki bi yüzde 2 civarında artış olur ama bütçeyi zorlayacaksa hiç uğraşma.
Bakarım knk ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum onun için uygun ve güzel geldi bu ram yoksa gskill almak istiyordum ama onlar AMD ile tam uyumlu çalışmıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeter de 7800x3d sisteme 5600mhz takmak garip geldi. 6000mhz taksan belki bi yüzde 2 civarında artış olur ama bütçeyi zorlayacaksa hiç uğraşma.
https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.75.2 bu ram nası knk

Soğutma sıvı mı anlamayamadım eğer kule tipiyse sıvı öneririm çünkü işlemci güçlü bir işlemci soğutma çok önemli. Ayrıca ekran kartını düz 5070 tavsiye etmem 5070ti zorlaman daha iyi olur

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar kendim Pc topluyorum parçalar bunlar sizce eksik birsey var mi eksik olan düşük olan yükseltmem gereken bir şey veya düşürmem gereken fikirleriniz nedir acaba
güç kaynagını degiştirin o seri kronik sorunlu patlıyor

2. anakartı eger x3d işlemci kulalıncaksanız gigabayt aours b850 ice alın asus dan 10 kat dahai yi üstüne gigabayt anakartlarda x3d turbo var

Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun hocam ramler s!nerjideki patriot 6000 cl30 olabilirmiş ve tercih ettiğiniz soğutucunun bu işlemci sıcaklık değerlerini merak ettim insanlar genelde 360 sıvı soğutma tercih ediyor geri dönüşlerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri