Ne için topluyorsun ? güzel olmuş.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kendim Pc topluyorum parçalar bunlar sizce eksik birsey var mi eksik olan düşük olan yükseltmem gereken bir şey veya düşürmem gereken fikirleriniz nedir acaba
İyi hayırlı olsun. bu arada Youtube'dan ekran kartı ve işlemci modelini yazarak fps değerlerine, sıcaklık değerlerine vs. bak ortalama aynı değerleri alırsın oradan da aklında bir şeyler oluşur.Oyun bilgisayarı knk
Baktım knk baktım da yine de forumda sormak istedim eyvalllah knk bu aradaİyi hayırlı olsun. bu arada Youtube'dan ekran kartı ve işlemci modelini yazarak fps değerlerine, sıcaklık değerlerine vs. bak ortalama aynı değerleri alırsın oradan da aklında bir şeyler oluşur.
Yeter de 7800x3d sisteme 5600mhz takmak garip geldi. 6000mhz taksan belki bi yüzde 2 civarında artış olur ama bütçeyi zorlayacaksa hiç uğraşma.Yetmez mi diyorsun knk
Bakarım knk ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum onun için uygun ve güzel geldi bu ram yoksa gskill almak istiyordum ama onlar AMD ile tam uyumlu çalışmıyor diye biliyorumYeter de 7800x3d sisteme 5600mhz takmak garip geldi. 6000mhz taksan belki bi yüzde 2 civarında artış olur ama bütçeyi zorlayacaksa hiç uğraşma.
https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.75.2 bu ram nası knkYeter de 7800x3d sisteme 5600mhz takmak garip geldi. 6000mhz taksan belki bi yüzde 2 civarında artış olur ama bütçeyi zorlayacaksa hiç uğraşma.
Tam aklımdaki modeli atmışsınBakarım knk ama bütçeyi çok zorlamak istemiyorum onun için uygun ve güzel geldi bu ram yoksa gskill almak istiyordum ama onlar AMD ile tam uyumlu çalışmıyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.75.2 bu ram nası knk
güç kaynagını degiştirin o seri kronik sorunlu patlıyorAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kendim Pc topluyorum parçalar bunlar sizce eksik birsey var mi eksik olan düşük olan yükseltmem gereken bir şey veya düşürmem gereken fikirleriniz nedir acaba
Hayırlı olsun hocam ramler s!nerjideki patriot 6000 cl30 olabilirmiş ve tercih ettiğiniz soğutucunun bu işlemci sıcaklık değerlerini merak ettim insanlar genelde 360 sıvı soğutma tercih ediyor geri dönüşlerinizi bekliyorumAlıntıyı görüntüle