Arama sonuçları: *

• Users: Zone
  • Order by date
  1. Z

Valorant ban mevzusu!!!

saol dostum o zaman 29 ocak saat 13.29 da banım acılıcak demektir. eyvallah cevap verdiğin için.
  2. Z

Valorant ban mevzusu!!!

teşekkür ederim hocam acaba sizde böyle bi durumun içerisinde bulundunuz mu
  3. Z

Valorant ban mevzusu!!!

arkadaşlar valodan 29 ocakda val152 hata kodu ile ban yediğimi öğrendim ve mail attım attıgım mailde bu hatayı gordugun tarıhden ıtıbaren 3 ay sonra o pc de tekrardan oynayabılcegım soylendı aramızda ban yemiş ve banı kalkmıs arkadaşlar varmı varsa onlara sorum sudur hatayı aldıgım tarihin...
  4. Z

Valorant banım bitiyor !!!!

Arkadaşlar selam valorantdan yediğim ban 29 ocakda bitiyor. valorant desteğın dedıgıne göre ban yediğim günden itibaren 90 gun sonra açılacağı. Ben 29 ocak saat 13.29 da ban yemiş ve desteğe yazmışımdır. şimdi sorum şudur banım tam olarak 29 ocak'a girdiğimde mi bitecek yoksa 29 ocak saat 13.29...
  5. Z

Anakartıma ram tavsiyesi

Selamun aleykum https://www.itopya.com/gigabyte-a320m-h-3200mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-matx-anakart/ Bu anakartta 3200mhz oc yazıyo ben 3200lük alıp düz takabilirmiyim yoksa overclok mu gerekiyor
  6. Z

A320m (msi gigabyte) ram önerir misiniz??

Şimdi Teşekkür ederim bi sorum var 3200mhz oc yazıyo bu 3200ü oc yaparsan destekler anlamında mı yoksa maks mhz takabilirsin anlamında mı
  7. Z

A320m (msi gigabyte) ram önerir misiniz??

Arkadaşlar selamun aleyküm https://www.vatanbilgisayar.com/msi-a320m-pro-e-am4-amd-ryzen-ddr4-3200-mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html#urun-ozellikleri Bu anakarta hangi frekans değerinde 8gb lık ram almam gerekir teşekkürler
  8. Z

8mbps den 16mbps geçince hız artar mı

Şöyle hızlı testi yapınca indirme hızım 3-4 arası saate göre değişiyor
  9. Z

8mbps den 16mbps geçince hız artar mı

Arkadaşlar selamun aleyküm 8mbps kadar İnternet var evimde 12ping 3-4 arası indirme alıyorum. Paketimi 8mbps den 16mbps geçiş yaparsam düz mantık yine 3-4mü alırım yoksa indirme hızım artar mı
  10. Z

Alloy fps pro nasıl?

İndirimde yakalarsan corsair k65red öneririm gayet güzel su gecirmez cherry mx red swich kullanan ilk markalardan kalite bir klavye bende var kullanıyorum
  11. Z

8mbps den 16mbps geçiş.

Nereye uzaklık tam anlamadım. Ha bu arada adsl kullanıyorum söylemeyi unuttum
  12. Z

8mbps den 16mbps geçiş.

Selamun aleyküm 8mbps kadar İnternet de 2.5 4 mbps alıyorum ping 12 13 8mbps lik paketten 16 ya geçersem düz mantık yine 3-4mü alırım artar mı? Teşekkürler
  13. Z

4300 TL sistem

Kardeşim bende yakın zamanda bu fiyata pc alıyorum ben parçalarına tek tek alıyorum ama sen aynı fiyata hazır da alabilirsin hatta takip edersen bazı parçaları daha iyi bir kasa da denk gelebilir takipte kal siteleri Parçalar: İşlemci:ryzen 3 3100 (ryzen 5 1600 ile aynı gibiler) Anakart...
  14. Z

16mbps ADSL(türktelekom vs türkcell)

Allah bozmasın o zaman
  15. Z

Ya abi zaten ikiside sıkıntı biliyosun. De aynı hız aynı İnternet paketi bari firma artısı eksisi Bi değerlendirmek lazım 1596332537 Hangi paket reis hangi firma? Bide baba biz oyunumuzu pingli sevmiyoruz haliyle kaç ping alıyorsun yoğun saatlerde
  16. Z

Özet : ikiside kötü hizmet ama aynı iki pakete hangi firma daha iyi müşteri memnuniyeti sağlar.. Evet dostlar İnternet konusu sorunlarla dolu burda da tabi ki 16mbps iyi midir? diye sormama gerek yok. şimdi konu şu ki Esenyurt taşınalı 1 sene dolacak ve apartman da port olmadığı için net...
  17. Z

Anakart ve ekran kartı uyumu?

E o zaman taktım gitti
  18. Z

Anakart ve ekran kartı uyumu?

Abi ya bu stok durumu adamı kanser eder Asus anakarta(a320m...) MSİ RX570 takılıyormu yoksa odamı asus olcak?
  19. Z

500W PSU yeterlimidir??

Ulan o zaman yapıştıyorum corsair 600w yeter be
  20. Z

500W PSU yeterlimidir??

POWER BOOST markasının VK-P3305B modelinin içinde gelen psu Ekstra bilgi verilmemiş 500w dışında
Top Bottom