Arama sonuçları: *

1. Lilynux

Konudan Bağımsız Kusura Bakmayın ama Yardıma İhtiyacım Var

Müthiş yorum. Teşekkürler.
  2. Lilynux

Hafta Sonu İçin Film Öneri Postu

The Wolf of Wall Street (Komedi/Gerilim) 8.2 Shutter Island (Korku/Gizem) 8.2 Source Code (Gerilim/Bilimkurgu) 7.5
  3. Lilynux

Bilgisayarda İnternet Çekmiyor Yardım ?

Aynı şey bana da oluyordu indirme yaparken almam gereken hızları görüyordum ama sonra 50 kbps, 100 kbps sabit kalıp indirmeye başlardı. Bu yüzden FDM tarzı uygulamalar indirmek zorunda kalıyordum. İlk defa böyle bir sorun gördüm. Merakla çözümünü bekliyorum. Umarım çözersiniz. Up.
  4. Lilynux

Yeni Modem Önerir Misiniz?

Keneetic Hopper DSL (KN-3611) öneririm. Yazılımsal olarak daha iyi bir marka yok. Çok kullanıcı varsa QoS ayarı ile hızlarını sınırlandırabiliyorsunuz. Örneğin hattınız kötü kopma oluyor, SNR margin ayarı yaparak bunu engelleyebilirsiniz. Mobil uygulaması sayesinde internete kim giriyor, kim...
  5. Lilynux

Oyun oynayan birisi misiniz? Ping önemli mi sizin için? Yoksa çekim gücü iyi olsun, kopma yapmasın yeterli mi?
  6. Lilynux

Tam olarak nasıl bir modem arıyorsunuz? Sadece çekim gücü için mi, kullanıcı dostu bir modem mi yani internete kim giriyor, kim çıkıyor, DNS, VPN, QoS ayarı vb. yapabileceğiniz bir cihaz mı? Biraz detay verebilir misiniz? 1790941100 Mesela hangi sağlayıcılar kullandırmıyor?
  7. Lilynux

Yardım Bu Modem Yüzünden Sinir Hastası Olmak Üzereyim

Merhaba. Ethernet ile test edince hızda bir problem yoksa artık modemi değiştirme zamanı gelmiş gibi duruyor. Oyun oynamıyorsanız F/P TP-Link Archer VR300 bile işinizi fazlasıyla görür. Derseniz ki kullanıcı dostu olsun, kim internete bağlanıyor, kim çıkıyor, QoS ayarı, DNS, VPN vb. ayarları...
  8. Lilynux

Fiber İnternette Ethernet Yok Yardımcı Olurmusunuz ?

Merhaba şu yöntemi dener misiniz?
Geri