Bi anda gelen bütçe ile 5-6 yıllık g300s'i değiştirmeye karar verdim. İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Ve ya başka önerileriniz var mı?
Prime +
Viper 8khz
yani aksi bişey yoktu hesaptan girip çıktım sadece daha önce zaten modem resetleme yapmıştım bişey değişmedi
1643278026
ama yeni bir hesap açıp deneyeceğim
Farklı oyuncuların yaptığı kaplama ve haritaları oynayabiliyorum ama Horizon Yaşamına bağlanamıyorum. bi hata kodu falanda yok. Saçma belki ama pc'ye de reset attım hiçbir türlü düzelmedi. Çözümü olan var mı?
işte dostum bende de aynı sorun var
1636971815
ds4'ü bağlıyorum hatta ps tuşu win+g işlevini ve touchpad işlevini yerine getirmekte ama forza ile bağlantılı tuşlar çalışmıyor
ya hata dediğim bağlı olmasına rağmen reconnect controller yazısı çıkıyor
1636966531
steam dışı oyun ekle bölümünde görünmüyor açık olmasın rağmen denedi
gamepad orijinal, ilk çalışmadığında ds4 windows'u kurmuştum ama onuda ayarlayamadım sanırım çünkü onlada çalışmadı
1636963199
oyunu steamdan indirmedim. Game Pass kullandığım için microsoft store'dan indirmek zorunda kaldım
Steamdan 4'ü oynarken bi sıkıntı olmuyordu. EA Playden oynadığım Fifa 21'de de bişey yok iken nedense Forza Horizon 5'te hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
Bedrock edition minecraft'ı kurdum her şey güzel ama microsoft hesabına bağlanmıyor ve Terracotta isimli hatayı veriyor. Çözüm bulamadım yardım ederseniz sevinirim.