RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,371
Hocam bende de aynı sorun vardı ds4 ün bi önceki sürümünü indirip kurdum çalıştı.Kral ben şimdi dışarıdayım. Eve geldiğimde müsait olursan hallederiz olur mu?
Hocam bende de aynı sorun vardı ds4 ün bi önceki sürümünü indirip kurdum çalıştı.Kral ben şimdi dışarıdayım. Eve geldiğimde müsait olursan hallederiz olur mu?
olur sıkıntı yokKral ben şimdi dışarıdayım. Eve geldiğimde müsait olursan hallederiz olur mu?
EVET.Ds4 windows'un bir önceki sürümü mü?
Oyun açıkken alt+tab yaparak masaüstüne geç, Ds4windows uygulamasının settings bölümünde Hide ds4 controller kutucuğunu tikle, tikliyse tiki kaldır tekrar tikle ekrana çıkan pencereye evet de çalışır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorumSteamdan 4'ü oynarken bi sıkıntı olmuyordu. EA Playden oynadığım Fifa 21'de de bişey yok iken nedense Forza Horizon 5'te hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
Başka oyunlarda DS4 Windows sorun yaratıyor mu?kurdum kontrolcüyüde bağladım fakat oyun içerisinde tuşlar işlevini yerine getirmiyor
ben kablosuz bağlayınca çözülmüştüSteamdan 4'ü oynarken bi sıkıntı olmuyordu. EA Playden oynadığım Fifa 21'de de bişey yok iken nedense Forza Horizon 5'te hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
@Selimcik benim söyleyeceğim yöntemde buydu bunu uygularsan düzelirOyun açıkken alt+tab yaparak masaüstüne geç, Ds4windows uygulamasının settings bölümünde Hide ds4 controller kutucuğunu tikle, tikliyse tiki kaldır tekrar tikle ekrana çıkan pencereye evet de çalışır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum
@Selimcik benim söyleyeceğim yöntemde buydu bunu uygularsan düzelir
OLDU LAAN. Yardım eden veya etmeye çalışan herkese sonsuz teşekkürler. Arkadaşlar sizlere ayrı teşekkür ederimOyun açıkken alt+tab yaparak masaüstüne geç, Ds4windows uygulamasının settings bölümünde Hide ds4 controller kutucuğunu tikle, tikliyse tiki kaldır tekrar tikle ekrana çıkan pencereye evet de çalışır. Ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum
Eyvallah iyi eğlencelerOLDU LAAN. Yardım eden veya etmeye çalışan herkese sonsuz teşekkürler. Arkadaşlar sizlere ayrı teşekkür ederim