1-Oyun dosya bütünlük doğrulamaFarklı oyuncuların yaptığı kaplama ve haritaları oynayabiliyorum ama Horizon Yaşamına bağlanamıyorum. bi hata kodu falanda yok. Saçma belki ama pc'ye de reset attım hiçbir türlü düzelmedi. Çözümü olan var mı?
Steam>Kütüphane>Oyunun ÜZERİNE SAĞ TIK>Özellikler>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula>PC ye geçmem gerekiyor tam net hatırlamıyorum ama böyle olması gerek.bütünlük doğrulamayı nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz?
Yerel dosyalar kısmına gel orda görüceksinbütünlük doğrulamayı nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz?
oyunu game pass ile xbox üzerinden yükledimSteam>Kütüphane>Oyunun ÜZERİNE SAĞ TIK>Özellikler>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula>PC ye geçmem gerekiyor tam net hatırlamıyorum ama böyle olması gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yerel dosyalar kısmına gel orda görüceksin
oyunu game pass ile xbox üzerinden yükledim
4 göstermiş ama sonuçta xbox tan yapıyor gene bi izlemeni tavsiye ediyorum.oyunu game pass ile xbox üzerinden yükledim
Hocam dinledinizmi %80 çözülmüş olması gerekiyor mail hesaplarına dikkat edinoyunu game pass ile xbox üzerinden yükledim
yani aksi bişey yoktu hesaptan girip çıktım sadece daha önce zaten modem resetleme yapmıştım bişey değişmediMesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 göstermiş ama sonuçta xbox tan yapıyor gene bi izlemeni tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dinledinizmi %80 çözülmüş olması gerekiyor mail hesaplarına dikkat edin