Arama sonuçları: *

1. leroxy

32 inç Monitör önerisi ve eskileri kaça satarım?

Merhaba, yakın zamanda Macbook air edindim ve setupımı buna evriltmeye çalışıyorum. Halihazırda victus bilgisayarım var yani 144hz'e erişimim var. philips 242v8a 4ms 75hz 24 inç temiz + asus vg249q 1ms 144hz 24 inç 3 ölü pikselli 1 ölü piksel boyutunda dış panel izli iki monitörüm var ikisini...
  2. leroxy

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

bu konudaki zamanlardan sonra çok oynamadım. dediğin gibi gecikme tv/box bağlantısında mevcut steamde değil ki bunlar bu işler için onaylı ya da biçilmiş kaftan makineler değil. Bende 2nd gen mi tv box var routerla arasında 1.5 metre var bir sıkıntı yaşamadım o tarafta. İki cihazın da...
  3. leroxy

Derslerde Macbook Kullanmak

Evet birkaç ay önce nickimi tazeledim. Hala aklı başında biriyim aslında ama biraz da sürüyü takip etmek lazım diye düşünüyorum. Mesela bir derste sandalye-masalar öyle dip dibe oluyor ki mac'i geç 11 inçlik tableti anca sığdıran oluyor. Mac'i güncel piyasada çok mütevazı bir fiyata edindim bu...
  4. leroxy

Derslerde Macbook Kullanmak

merhaba, özel bir üniversitede yeni medya ve iletişim bölümü öğrencisiyim. Bölümüm ikinci sınıftan sonraki stüdyo sürecinde çoğunlukla bir laptop gerektirdiği için hazır birikmişim varken macbook edindim. Okulumun ikinci haftası yarın bitiyor, bu hafta boyunca yanımda macimi taşıdım ancak...
  5. leroxy

İlk defa kredi karti alacagim

kampanya lazımsa bonus veya world tercih edebilirsin bunlar haricinde axess de iyidir ilk yıl kart aidatı vs yok üniversiteli programı, appi de güzel eft havale ücreti ödetmiyor bazı yerlerde ek kampanyalar veriyor. ama en iyisi bulaşmamak.
  6. leroxy

Denemelerde iyi gitmiyorum

Sana önerim paragraf konusunda aklına değil taktiklere güven. Tez cümlelerini ayır ve soru köküne mutlaka bağlı kal sakın şaşma. Sınavda anksiyeteme yenik düştüm paragrafta batırdım ama denemelerin çoğunda doğrularım paragraftan geliyordu. Ben sözelci olduğum için sene boyunca sözel konularına...
  7. leroxy

Rahat bir sandalye arıyorum

10 bin TL'den aşağı fiyata uzun saatler oturabileceğiniz bir koltuk bulmak çok zor hocam. Kafa dayama yeri olmadan iyi verim alınabilecek Herman-Miller sandalyeler bile 57 bin TL. Hem F/P olması hem rahat olması açısından önerdim. Xdrive'ın giriş modellerini ben iyi bulmuyorum aynı zamanda...
  8. leroxy

Rahat bir sandalye arıyorum

Hawk'ın yeni ürünleri güzel duruyor. Ben Fab V4 kullanıyorum 2.5 yıldır, gıcırtısı hariç uzun vadeli bir sorun çıkarmadı. 6 ayda bir bakım yağını uyguluyorum kirletmiyorum sıfır sıkıntı. Sadece üstüne asidik bir şey dökmüştüm 1 senedir onun izi var ama koltuk yıkama makinesiyle çıkar muhtemelen...
  9. leroxy

Çözüldü✓ HP Victus almalı mıyım ?

1.5 senedir başka bir modelini kullanıyorum. İlk zamanlar çok sorun yoktu ancak ilk termal bakımdan sonra ısınma sorunları yaşadım. Bunun haricinde çok bir şikayetim yoktu açıkçası. Eğer AMD işlemcili NVIDIA ekran kartlı Victus 16 modellerini tercih edeceksen öneririm. Soğutma tarafında da...
  10. leroxy

İphone 13 sarj çok hızlı bitiyor.

13 gibi bir cihaz için az dayanıyor. Arka planda uygulama yenileme seçeneğini kapatın, truetone kapatın, AirDrop'u sadece kullanacağınız zaman açık tutun. Biraz da bu şekilde deneyin.
  11. leroxy

Samsung S22 vs Samsung S23FE

s23fe
  12. leroxy

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

dostum ne içtin bilmiyorum ama ben şu vakte kadar 4 senelik meslek lisesi hayatımda beni ilgilendiren sadece 1 tane kavgaya dahil oldum, Onda da seyirciydim. Şu platformda bile sana güzel güzel izah etmeye çalışırken senin gelip bana takındığın tavırlara bak. Umarım bir gün gerçek bir kavganın...
  13. leroxy

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

adam yaşamış görmüş meslekte 12. sınıfa kadar gelmiş ki bir bildiği var gelip yazdığın şeye bak
  14. leroxy

Valoranttan perma ban yedim

amma aglayan varmıs konuda ne kadar battı başkalarının dertleri ikinci elin risklerinden biri de bu mlsf Destekle konus acilirsa acilir acilmazsa sadece hesabinin bani 120 gune acilir. O cihazınki açılmaz. Anakart elinde patladı maalesef geçmiş olsun.
  15. leroxy

İnceleme Woyax (Deji) Batarya ve iPhone 11 cihazımın onarım süreci

Güncelleme: 10 aya yakın bir kullanım gerçekleştirdim, batarya performansı üzecek seviyeye gelmedi ancak ilk zamanlara kıyasla hayli düştüğünü söyleyebilirim. Yılda bir batarya değiştiririm sorun olmaz diyorsanız tercih edilebilir bence. Aksi halde orijinale yönelmelisiniz.
  16. leroxy

Mezuna kalmak ya da kalmamak / Üniversite Tercihleri

Yurtları aşırı iyi değil abi doğruya doğru. DAU özelinde konuşursak okulun kendi yurdu genel anlamda yetersiz kalıyor benim gözümde. Ha ne yapılabilir? Para vardır, ilk seneden arkadaşını bulursun ikinci sene arkadaşınla güzel bir özel yurda geçersin iki kişilik oda olacağından okulun kendi tek...
  17. leroxy

Yani çevremdeki insanların çoğu mezuna kalıp sıralamasını ileri çekti olabildiğince. İlk sene batırıp ikinci sene Hacettepe'ye yerleşen arkadaşım da oldu, mezuna kalıp bu sınavda tyt 800 bin yapan da. Kendime baktığımda o ufku pek açık göremiyorum ama bir ihtimal yeniden ailemle değerlendireceğim.
  18. leroxy

Belki de yıllar sonra burayı bulup okuyacak kişi; Özetle kıbrıs, izmir ve mezun arasında kalmıştım. İzmir'de okumayı tercih ettim.
  19. leroxy

Balkan ülkeleri için mobil hat önerisi

Merhaba. Yakın zamanda Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan güzergahında bir yolculuğa çıkacağız. Bu ülkelerde mümkünse ortak kullanılabilecek, hotspot üzerinden 3 kişilik bir ailenin kullanımına uygun internet sağlayabilecek bir operatör var mıdır? TT'de günlük kullanım ücreti 200TL gibi bir...
  20. leroxy

Yardım İnternet PPP bilgilerini alt kattaki komşuya versem sorun olurmu?

ayni anda nasil kullaniyorsun tek kullanici adini
Top Bottom