Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,352
- İsim
- Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selam bugüne kladar 5 denemeye girdim fakat genelde 60-70 soru dolduruyorum fakat net olarak hiçbir şekilde 60'ı geçemiyorum bu normal mi? çünkü dershanedeki diğer arkadaşlarım minimum 80-100 soru dolduruyorken benim 60 da takılı kalmam bana hiç umut vermiyor ne dersiniz ne yapmalıyım?
( Dersleri kötü olan biri değilim matım normalde iyi ama denemelerde bir türlü yetiştiremiyorum mesela bugün özdebir vardı onda 7 tane anca yaptım , 45 dakika zamanda yetmedi zor diyorlardı da neyse , fendeyse fizikte berbatım onun dışında iyi ; türkçede ise çok fazla vakit kaybediyorum soru başına neredeyse 2 dakika gidiyor , parargraf kitabıda çözüyorum bu arada , )
@Rulep
( Dersleri kötü olan biri değilim matım normalde iyi ama denemelerde bir türlü yetiştiremiyorum mesela bugün özdebir vardı onda 7 tane anca yaptım , 45 dakika zamanda yetmedi zor diyorlardı da neyse , fendeyse fizikte berbatım onun dışında iyi ; türkçede ise çok fazla vakit kaybediyorum soru başına neredeyse 2 dakika gidiyor , parargraf kitabıda çözüyorum bu arada , )
@Rulep