Polosmart bende var kullanıyorum kullanış olarak çok kaliteli sadece şöyle bir sıkıntısı var orjinal olmadığı için bazen ayar yapmak zor olabiliyor. Örnek olarak fifayı eğer xboxtan açarsam microsoft olduğu için xbox kontrolcüsü olarak görüyor oda ayarları bozuyor ama EA clientinden açtığımda...
Merhabalar Laptoba ram ekleyeceğim bende 4gb gömülü varmış ve birde boş yuva varmış şimdi ram eklemeyi düşünüyorum ama 4+4 olması şartmı yoksa 8 gb alsam 4+8 olsa sorun olurmu? (Maksimum 12gb destekliyormuş) Ürün ram bilgiside burada...
Merhabalar bir laptop almıştım 4gb rame sahip olan kullanılabilir ram miktarı 3.6 falandı onu düzelteyim diye önyükleme ayarını değiştirdim şimdi pc açılıyor ama siyah ekranda kalıp donuyor. Bu önyükleme ayarını nasıl sıfırlayabilirim? Msconfig açamıyorum çünkü donuyor kurtarma seçeneklerinden...
Oyun ikinci planda maksat vakit geçirmelik F/P bir laptop arıyorum. Zaten taksitli alabilirim o yüzden en fazla 7000 TL olursa sevinirim.
Ben linktekini bulabildim en iyi, sizin de görüşlerinizi bekliyorum. En kötü 4ram 1080ekran olsa yeter sanırım en fazla TFT oynarım...
R5 3600 için 200-300 TL civarı soğutucu önerisi olan var mı? Ve alttaki soğutucu nasıldır?
https://www.hepsiburada.com/snowman-6-bakir-kanalli-3-fanli-rainbow-x6-cpu-fan-islemci-sogutucu-p-HBV0000116W6D
Bundan iyi fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Bende tuf3 5700xt kullanıyorum bi kez bile wattman yemedim kullandığın driver sürümünden kaynaklı olabilir. Önce ddu ile temizce kaldır daha sonra 20.4.2 sürümünü indir öyle dene yine düzelmezse 20.2.2 dene oda olmazsa ekran kartında sorun vardır.
43
1602876003
Dikkate alıcam teşekkür ederim. Benim için şıklıgın hiç önemi yok ya bana güzel oyun oynatsın yeterli cok da pahalı istemiyorum butcemı asamam umarım uygun ındırımde falan bulabılırım.