Arama sonuçları: *

1. Bermud4

🔥İndirim Trendyol hediye çeki ve polosmart gamepad

Polosmart bende var kullanıyorum kullanış olarak çok kaliteli sadece şöyle bir sıkıntısı var orjinal olmadığı için bazen ayar yapmak zor olabiliyor. Örnek olarak fifayı eğer xboxtan açarsam microsoft olduğu için xbox kontrolcüsü olarak görüyor oda ayarları bozuyor ama EA clientinden açtığımda...
  2. Bermud4

Yardım Laptoba ram ekleyeceğim dual olması şart mı?

Aynı boyutta olması gerek diye hatırlıyordum o yüzden kafamı kurcalamıştı ama dediğiniz gibi bir sorun olmaz heralde. Teşekkürler.
  3. Bermud4

Yardım Laptoba ram ekleyeceğim dual olması şart mı?

Merhabalar Laptoba ram ekleyeceğim bende 4gb gömülü varmış ve birde boş yuva varmış şimdi ram eklemeyi düşünüyorum ama 4+4 olması şartmı yoksa 8 gb alsam 4+8 olsa sorun olurmu? (Maksimum 12gb destekliyormuş) Ürün ram bilgiside burada...
  4. Bermud4

MsConfig ayarı değiştirdim pc açılmıyor

Merhabalar bir laptop almıştım 4gb rame sahip olan kullanılabilir ram miktarı 3.6 falandı onu düzelteyim diye önyükleme ayarını değiştirdim şimdi pc açılıyor ama siyah ekranda kalıp donuyor. Bu önyükleme ayarını nasıl sıfırlayabilirim? Msconfig açamıyorum çünkü donuyor kurtarma seçeneklerinden...
  5. Bermud4

Öneri 7000 TL ye kadar daha iyi önerisi olan var mı?

Oyun ikinci planda maksat vakit geçirmelik F/P bir laptop arıyorum. Zaten taksitli alabilirim o yüzden en fazla 7000 TL olursa sevinirim. Ben linktekini bulabildim en iyi, sizin de görüşlerinizi bekliyorum. En kötü 4ram 1080ekran olsa yeter sanırım en fazla TFT oynarım...
  6. Bermud4

R5 3600 İçin Soğutucu Önerisi

Teşekkürler dostum bakacağım.
  7. Bermud4

R5 3600 İçin Soğutucu Önerisi

R5 3600 için 200-300 TL civarı soğutucu önerisi olan var mı? Ve alttaki soğutucu nasıldır? https://www.hepsiburada.com/snowman-6-bakir-kanalli-3-fanli-rainbow-x6-cpu-fan-islemci-sogutucu-p-HBV0000116W6D Bundan iyi fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  8. Bermud4

Radeon WattMan hatası

Bende tuf3 5700xt kullanıyorum bi kez bile wattman yemedim kullandığın driver sürümünden kaynaklı olabilir. Önce ddu ile temizce kaldır daha sonra 20.4.2 sürümünü indir öyle dene yine düzelmezse 20.2.2 dene oda olmazsa ekran kartında sorun vardır.
  9. Bermud4

Radeon WattMan hatası

Hnagi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Ekran kartı modeli nedir?
  10. Bermud4

F/P halısaha ayakkabısı önerisi verir misiniz?

Teşekkürler dostlar :love:
  11. Bermud4

43 1602876003 Dikkate alıcam teşekkür ederim. Benim için şıklıgın hiç önemi yok ya bana güzel oyun oynatsın yeterli cok da pahalı istemiyorum butcemı asamam umarım uygun ındırımde falan bulabılırım.
  12. Bermud4

teşekkürler ama giyimde 2. el alınmaz ya hele bu pandemide hiç alınmaz.
  13. Bermud4

Soru başlıkta arkadaşlar. Fiyat aralığı vermek gerekirse 50-150 tl arası. Şimdiden teşekkürler.
  14. Bermud4

ATM 12 tane 50TL alır mı?

Bazı paralarda oluyor duzeltip farklı farklı dene hıc olmazsa parayı degıstır.
  15. Bermud4

Rehber Ücretli yazılımların ücretsiz alternatifleri.

Çok başarılı ve güzel konu olmuş eline sağlık.
  16. Bermud4

5700XT ile 240fps alabilir miyim?

Ben de 3600x ve 5700xt kullanıyorum işlemcide cpb kapalı ekran kartınıda zorlamadığım halde 250-300 fps alıyorum :D
  17. Bermud4

Bluestack benzeri uygulama öerecek var mı? Donmayan.

Teşekkürler.
  18. Bermud4

Evdeyim zaten çok gerek yok. Zaten telefonu çok kullanan birisi değilim.
  19. Bermud4

Eyvallah sağolasın.
  20. Bermud4

Mecburiyetten satmak zorunda kaldım para kasınca alırım anca. Pc kullanıyorum sadece o yüzden.
Top Bottom