Neler Yeni

🔥İndirim Trendyol hediye çeki ve polosmart gamepad

Arkadaşlar trendyyooldan gamepad alacağım 2 ürün arasında kaldım aklıma polosmart yatıyor benim.
polosmart olanı almayı düşünüyorum. hediye çeki veya idnrim çeki olup kulllanmayan varsa verebilirmi? istemek forumda yasakmı bilmiyorum yasaksa söyleyin konuyu sileyim.

rozYeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Haktan-Atmaca
ben polosomart psg05 aldım bana doubleshock gönderdiler kötü değil ama polosmart daha iyidir

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Arkadaşlar trendyyooldan gamepad alacağım 2 ürün arasında kaldım aklıma polosmart yatıyor benim.
polosmart olanı almayı düşünüyorum. hediye çeki veya idnrim çeki olup kulllanmayan varsa verebilirmi? istemek forumda yasakmı bilmiyorum yasaksa söyleyin konuyu sileyim.
doubleshock ne kahkaha attım :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle yaptım polosmart gelirse banada söyle bende alırım aynısını
hocam kargoya verilmiş unutmassam yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

doubleshock ne kahkaha attım :D
onu görünce bende kahkaha attım alanlar memnun ama çocuğuma alım yazmışlar. çocuk 10 yaşında flndır diye gittim polosmart aldım. daha kalitelidir en azından.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Polosmart bende var kullanıyorum kullanış olarak çok kaliteli sadece şöyle bir sıkıntısı var orjinal olmadığı için bazen ayar yapmak zor olabiliyor. Örnek olarak fifayı eğer xboxtan açarsam microsoft olduğu için xbox kontrolcüsü olarak görüyor oda ayarları bozuyor ama EA clientinden açtığımda normal olarak çalışıyor. Sadece bilgin olsun diye söyledim. Ayrıca telefonda da kullandım gayet kullanışlı tetikleri kademeli olarak güzel tavsiye ederim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Polosmart bende var kullanıyorum kullanış olarak çok kaliteli sadece şöyle bir sıkıntısı var orjinal olmadığı için bazen ayar yapmak zor olabiliyor. Örnek olarak fifayı eğer xboxtan açarsam microsoft olduğu için xbox kontrolcüsü olarak görüyor oda ayarları bozuyor ama EA clientinden açtığımda normal olarak çalışıyor. Sadece bilgin olsun diye söyledim. Ayrıca telefonda da kullandım gayet kullanışlı tetikleri kademeli olarak güzel tavsiye ederim.
Hocam tek sikintimiz bu olsun. Urun guzelse yazilimsal ayar cozulur. Forza ve e football oynayacagim zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,092
Üyeler
167,054
Son üye
azatt36
Top Bottom