Radeon WattMan hatası

Reaksiyon skoru
17
RX 5700XT Ekran kartı kullanıyorum 1 hafta oldu alalı bazı oyunlarda Radeon WattMan hatası verip bilgisayara restart atıyor sebebi nedir?

RX 5700XT Ekran kartı kullanıyorum 1 hafta oldu alalı bazı oyunlarda Radeon WattMan hatası verip bilgisayara restart atıyor sebebi nedir?
galiba voltaj ile alakalı biraz ekran kartı çalışma hızını düşürün ya da voltaj verin
bilmiyorum olabilir ancak

Hocam radeon ekran kartlarının bir sıkıntısıda bu yazılımsal olarak sıkıntılı ince ayar yapılarak bu problemi uzun mu uzun süre almazsınız yabancı kaynaklarda mevcut ince ayar rehberleri bir bakın derim

Hnagi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Ekran kartı modeli nedir?
xfx rx 5700 xt thicc iii
Son sürümünü kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba voltaj ile alakalı biraz ekran kartı çalışma hızını düşürün ya da voltaj verin
bilmiyorum olabilir ancak
internetten voltajını hesapladığımda 550 watt yeter gosterıyordu ama ben 650 aldım

xfx rx 5700 xt thicc iii

internetten voltajını hesapladığımda 550 watt yeter gosterıyordu ama ben 650 aldım
düzeldi mi
ve psu ne

xfx rx 5700 xt thicc iii

Bende tuf3 5700xt kullanıyorum bi kez bile wattman yemedim kullandığın driver sürümünden kaynaklı olabilir. Önce ddu ile temizce kaldır daha sonra 20.4.2 sürümünü indir öyle dene yine düzelmezse 20.2.2 dene oda olmazsa ekran kartında sorun vardır.

Wattman ve AMD kart ayrılmaz bir ikilidir, ben haftada 3-4 kez yemessem kendime gelemem, hele birde ardından mavi ekran tatlı niyetine geliyorsa of tadından yenmez.

Hocam sorununuz düzeldi mi ? Bir de kartınız fabrika çıkışlı overclocklu mu ?

8 ay oldu en ufak wattmandir siyahtır mavidir hata yemedim bu kartla.

Wattman ve AMD kart ayrılmaz bir ikilidir, ben haftada 3-4 kez yemessem kendime gelemem, hele birde ardından mavi ekran tatlı niyetine geliyorsa of tadından yenmez.
la sende o rx580le sıkıntı yaşadınmı

ben amd almayın diyince linçleniyorum

Geri