Batuhanyilgin
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
RX 5700XT Ekran kartı kullanıyorum 1 hafta oldu alalı bazı oyunlarda Radeon WattMan hatası verip bilgisayara restart atıyor sebebi nedir?
galiba voltaj ile alakalı biraz ekran kartı çalışma hızını düşürün ya da voltaj verinRX 5700XT Ekran kartı kullanıyorum 1 hafta oldu alalı bazı oyunlarda Radeon WattMan hatası verip bilgisayara restart atıyor sebebi nedir?
Hnagi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Ekran kartı modeli nedir?RX 5700XT Ekran kartı kullanıyorum 1 hafta oldu alalı bazı oyunlarda Radeon WattMan hatası verip bilgisayara restart atıyor sebebi nedir?
xfx rx 5700 xt thicc iiiHnagi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Ekran kartı modeli nedir?
internetten voltajını hesapladığımda 550 watt yeter gosterıyordu ama ben 650 aldımgaliba voltaj ile alakalı biraz ekran kartı çalışma hızını düşürün ya da voltaj verin
bilmiyorum olabilir ancak
düzeldi mixfx rx 5700 xt thicc iii
Son sürümünü kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internetten voltajını hesapladığımda 550 watt yeter gosterıyordu ama ben 650 aldım
1 haftadır kullanıyorum bilgisayarı ve bu 3 4 kez oldu PSU CORSAİR 650 WATTdüzeldi mi
ve psu ne
sanırsam yazılımsal1 haftadır kullanıyorum bilgisayarı ve bu 3 4 kez oldu PSU CORSAİR 650 WATT
Bende tuf3 5700xt kullanıyorum bi kez bile wattman yemedim kullandığın driver sürümünden kaynaklı olabilir. Önce ddu ile temizce kaldır daha sonra 20.4.2 sürümünü indir öyle dene yine düzelmezse 20.2.2 dene oda olmazsa ekran kartında sorun vardır.xfx rx 5700 xt thicc iii
Son sürümünü kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internetten voltajını hesapladığımda 550 watt yeter gosterıyordu ama ben 650 aldım
la sende o rx580le sıkıntı yaşadınmıWattman ve AMD kart ayrılmaz bir ikilidir, ben haftada 3-4 kez yemessem kendime gelemem, hele birde ardından mavi ekran tatlı niyetine geliyorsa of tadından yenmez.
ben amd almayın diyince linçleniyorumRX 5700XT Ekran kartı kullanıyorum 1 hafta oldu alalı bazı oyunlarda Radeon WattMan hatası verip bilgisayara restart atıyor sebebi nedir?