2. El ayakkabi al en iyisiSoru başlıkta arkadaşlar. Fiyat aralığı vermek gerekirse 50-150 TL arası. Şimdiden teşekkürler.
Hijenlik açısından Çok kötü olur2. El ayakkabi al en iyisi
bi ara 250tlyeye adidas vardıSoru başlıkta arkadaşlar. Fiyat aralığı vermek gerekirse 50-150 TL arası. Şimdiden teşekkürler.
2. El ayakkabi al en iyisi
en iyisi bütçe arttırteşekkürler ama giyimde 2. el alınmaz ya hele bu pandemide hiç alınmaz.
bu arada ayak numaran kaç bulmaya çalışıyorumSoru başlıkta arkadaşlar. Fiyat aralığı vermek gerekirse 50-150 TL arası. Şimdiden teşekkürler.
43bu arada ayak numaran kaç bulmaya çalışıyorum
Dikkate alıcam teşekkür ederim. Benim için şıklıgın hiç önemi yok ya bana güzel oyun oynatsın yeterli cok da pahalı istemiyorum butcemı asamam umarım uygun ındırımde falan bulabılırım.Hocam AVM'lere Gidin Orda İnternette 400 Lira Olan Ayakkabılar Mağazada 250 Civarı Fiyatlara Satılıyo.
Eğer Şıklığa Önem Veriyorsanız Nike Mercurial Serisine,
Rahatlığa Önem Veriyorsanız Adidas Copa, Predator Modellerine Bakabilirsiniz.
Hocam Kendim Lisanslı Sporcuyum Bu Sene Bir Nike Mercurial Deneyim Dedim Hiç Rahat Değil.43
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikkate alıcam teşekkür ederim. Benim için şıklıgın hiç önemi yok ya bana güzel oyun oynatsın yeterli cok da pahalı istemiyorum butcemı asamam umarım uygun ındırımde falan bulabılırım.