Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Hangi PSU'yu almalıyım?

Inno 3D RTX 2060 TWIN X2 OC RGB Ryzen 5 3500X (Stok Fan) B450M S2H V2 Team 512 GB NVME PCle M2 SSD Viper Steel 8x2 GB 3200 MHZ Corsair Spec Delta RGB 2 sene önce kasamla beraber vs650 psu gelmişti fakat 2 gün önce bozuldu. Şu an bütçem çok iyi değil o yüzden f/p patlamayacak bir şey...
  2. Billur İbrahim

Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor!

Merhabalar dünden önceki gün matematik yazılıma çalışmak için bilgisayara oturdum sonra su içmek için mutfağa gittim geri döndüm ve sandalyeye oturduğum anda ekran gitti (sandalyeye oturmamla alakası yok sadece tam o zamana denk geldi.) Uyku moduna geçtiğini düşündüm mouse'u oynattım klavyeye...
  3. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Bu ayın ürünleri kampanyası bi daha gelmez dimi klavyem çok kötü değil bi süre daha bekleyebilirim
  4. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Peki siz nerden aldınız hocam gaming gecesi falanmı yoksa gerçekten 500 tl miydi fiyatı?
  5. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Sen öyle diyince sound test videosunu izledim (daha hiç bakmamıştım) cidden baya sesliymis 1654960785 https://www.gaming.gen.tr/urun/151278/asus-tuf-gaming-ra05-k3-d-rd-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.70.8 Bu nasıl olur hocam
  6. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Hocam Red switch istiyorum zaten Blue çok sesli oluyor ama membran çok sıktı beni yıllardır kullanıyorum bu aldığım klavye benim ilk mekanik klavyem olacak
  7. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Hocam rampage ye çok sıcak bakmıyorum ayrıca benim marka takıntım var yani razer steelseries falan filan 1654958545 Bunu daha önce gördüm ama hiç detaylı bakmamıştım iyi gibi
  8. Billur İbrahim

1000 TL Klavye Önerisi

Merhabalar yakın zamanda klavye almayı planlıyorum yaklaşık 1k tl param var biraz daha üstüne çıkabilirim aklımda bu klavye var sizce ama sanırım eski bir model sizin bir öneriniz var mı?
  9. Billur İbrahim

Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Hocam cloud 900 tl civarinda çok pahalı benim için 1649699908 Teşekkür ederim yardımınız için
  10. Billur İbrahim

Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Merhaba kulaklığım çok eskidi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Akakçede kulaklık ararken bunu buldum incelemelerine baktım gayet olumlu fakat ses kartı yok ses kartı almalısın tarzı şeyler söyleyen insanlar var ben bu konulardan hiç anlamıyorum ses kartı almadan bu kulaklığı kullanamaz mıyım?
  11. Billur İbrahim

trust klavye alınır mı??

Aldım 3 ay kullandım iyi klavye alınır
  12. Billur İbrahim

Klavye Mouse Önerisi

teşekkür ederim hocam biraz inceleyip bu akşam ikisinden birinin siparişini vericem
  13. Billur İbrahim

Klavye Mouse Önerisi

klavye önerim için teşekkür ederim ve cyan switch ne oluyor iyi midir??
  14. Billur İbrahim

Klavye Mouse Önerisi

itopya fiyatını görmemiştim direk goggledan girdim pardon hocam ama maalesef o kadar bütçem yok
  15. Billur İbrahim

Klavye Mouse Önerisi

hocam blackwidow 950 tl ben 400 tl diyorum :D
  16. Billur İbrahim

Klavye Mouse Önerisi

Merhaba ben yaklaşık 1 senedir bu klavyeyi 2 senedirde bu fareyi kullanıyorum. Alırken çok önemsemedim ve çalışsın yeter dedim aldım geçtim hala kullanıyorum fakat artık cidden çok sorun çıkartıyorlar tuşlar falan basmıyor. Bende yeni klavye ve mouse araştırmaya başladım klavye olarak Logitech...
  17. Billur İbrahim

Yardım Secure Boot (PK) Hatası Bilgisayar geri açılmıyor.

hocam aynı şeyde banada oldu secure boot açtıktan sonra kaydetmeden çıkmama rağmen monitöre ekran gelemdi pc çalışıyor ama ekran gelmiyor ve klavye mouse ışığı yanmıyor ben bios pili ram ve ekran kartı çıkarttım 10 dk bekledim taktım çözüldü
  18. Billur İbrahim

windows 11den sonra valoranta giremiyorum

merhaba ben bilgisayarıma windows 11 yükledim fakat windows 11 yükledikten sonra valoranta giremiyorum biostan tpm ve secure boot ayarlarını yapmama rağmen msinfoda güvenli önyüklemeye kapalı yazıyor bunu nasıl açabilirim. (anakartım b450m s2h v2)
  19. Billur İbrahim

Monitöre goruntu gelmiyor

Hocam Allah sizden razı olsun ne diyeceğimi bilemedim çok tessekurler
  20. Billur İbrahim

Monitöre goruntu gelmiyor

Bios pilini az oncecikarttim ne kadar beklemem gerekiyor (Valorant girmesemde olur yeterli pc acilsin)
Top Bottom