Neler Yeni

1000 TL Klavye Önerisi

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Peki siz nerden aldınız hocam gaming gecesi falanmı yoksa gerçekten 500 TL miydi fiyatı?
ayın ürünleri kampanyasında 599 TL'ye düşmüştü, üstüne asus ekipmanını anlat kampanyasına katılıp 100 tl almış oldum kampanyadan, yani klavye 499 TL'ye gelmiş oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayın ürünleri kampanyasında 599 TL'ye düşmüştü, üstüne asus ekipmanını anlat kampanyasına katılıp 100 TL almış oldum kampanyadan, yani klavye 499 TL'ye gelmiş oldu.
kalitesine hayranım, gerçekten aldığım fiyat için inanılmaz bir kalite ama peynir ekmek gibi 600 tlden satılan klavyeye 1000 tl vermek mantıksız bence.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
ayın ürünleri kampanyasında 599 TL'ye düşmüştü, üstüne asus ekipmanını anlat kampanyasına katılıp 100 TL almış oldum kampanyadan, yani klavye 499 TL'ye gelmiş oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalitesine hayranım, gerçekten aldığım fiyat için inanılmaz bir kalite ama peynir ekmek gibi 600 tlden satılan klavyeye 1000 TL vermek mantıksız bence.
Bu ayın ürünleri kampanyası bi daha gelmez dimi klavyem çok kötü değil bi süre daha bekleyebilirim

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Alınır mı hocam? Bende klavye arıyorum her yerde 1000₺ iken MediaMarkt de 700₺
şu an o klavyeden yazıyorum yazılımı da çok iyi malzeme kalitesi de
bir çok gaming klavye kullandım gittiğim kafelerde bu klavye olan masalara otururdum çok memnun olduğum için de aldım öyle söyleyim ben de 650 ye aldım geçen ay çok memnunum öneririm

Top Bottom