Billur İbrahim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 823
Hocam rampage ye çok sıcak bakmıyorum ayrıca benim marka takıntım var yani razer steelseries falan filanKendim şuan Bu klavyeyi kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım gayet iyi öneririm.
Bunu daha önce gördüm ama hiç detaylı bakmamıştım iyi gibi
razer hoşturMerhabalar yakın zamanda klavye almayı planlıyorum yaklaşık 1k TL param var biraz daha üstüne çıkabilirim aklımda bu klavye var sizce ama sanırım eski bir model sizin bir öneriniz var mı?
steelseries apex 3 kullanıyorum şimdi membran klavyeye o kadar verilmezciler gelecek ama discordda blue switch ile çatır çatır basarken küfür yemek hoşuna gidiyorsa blue switchte alabilirsin.Hocam rampage ye çok sıcak bakmıyorum ayrıca benim marka takıntım var yani razer steelseries falan filan
Hocam Red switch istiyorum zaten Blue çok sesli oluyor ama membran çok sıktı beni yıllardır kullanıyorum bu aldığım klavye benim ilk mekanik klavyem olacaksteelseries apex 3 kullanıyorum şimdi membran klavyeye o kadar verilmezciler gelecek ama discordda blue switch ile çatır çatır basarken küfür yemek hoşuna gidiyorsa blue switchte alabilirsin.
Sen öyle diyince sound test videosunu izledim (daha hiç bakmamıştım) cidden baya sesliymisgreen switch çok sesli ya.
green switch çok sesli ya.
ben k3 kullanıyorum ama 2 ay önce 500e aldım, 1000 fazla bence.Sen öyle diyince sound test videosunu izledim (daha hiç bakmamıştım) cidden baya sesliymis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl olur hocam![]()
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye
ASUS TUF Gaming K3, hızlı ve güvenilir performans için dayanıklı anahtarlara sahip bir mekanik RGB klavye.www.gaming.gen.tr
Peki siz nerden aldınız hocam gaming gecesi falanmı yoksa gerçekten 500 tl miydi fiyatı?ben k3 kullanıyorum ama 2 ay önce 500e aldım, 1000 fazla
hp omen encoder red switch