Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
Merhaba kulaklığım çok eskidi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Akakçede kulaklık ararken bunu buldum incelemelerine baktım gayet olumlu fakat ses kartı yok ses kartı almalısın tarzı şeyler söyleyen insanlar var ben bu konulardan hiç anlamıyorum ses kartı almadan bu kulaklığı kullanamaz mıyım?

Merhaba kulaklığım çok eskidi ve değiştirmeyi düşünüyorum. Akakçede kulaklık ararken bunu buldum incelemelerine baktım gayet olumlu fakat ses kartı yok ses kartı almalısın tarzı şeyler söyleyen insanlar var ben bu konulardan hiç anlamıyorum ses kartı almadan bu kulaklığı kullanamaz mıyım?
Hocam alternatif olarak hyperx cloud 2 alabilirsiniz daha çok öneriliyor benden sonrada öneren arkadaş olucaktir

Kullanırsın sorun olmaz.

Cloud 2 daha iyi olur yani

Bende var ve gayet memnunum. 7.1 özelliği vs de sesi gayet iyi kalitede. Dışarıdan sesi çok iyi kesiyor ve aşırı rahat. Tavsiye ederim. Mikrofon kalitesi de iyi.

Bazı kulaklıkları anakartın ses kartı besleyemiyor. Kullansanızda max performans alamıyorsunuz

Hocam alternatif olarak hyperx cloud 2 alabilirsiniz daha çok öneriliyor benden sonrada öneren arkadaş olucaktir
Hocam cloud 900 tl civarinda çok pahalı benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim yardımınız için

Hocam cloud 900 TL civarinda çok pahalı benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim yardımınız için
Fiyatlar düşebiliyor o yüzden önerdim hocam bende 660 a almıştım 1k lardayken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905