Arama sonuçları: *

1. H

Youtube Video kenarlarında siyah çerçeve

Yapısal hızlandırmayı kapatınca düzeldi
  2. H

Youtube Video kenarlarında siyah çerçeve

Youtube ve Twitchte video izlerken , videonun 4 kenarında da siyah bant çıkıyor. daha önce böyle bişi olmamıştı ilkkez bu sabah oldu EKLEDİĞİM FOTOĞRAFLARDA DAHA NET ANLAŞILIR. VİDEOLARIN KENARLARI YOK
  3. H

Qcy T1c Sağ kulaklık bağlantı sorunu

İyi günler, kulaklığım birden bağlanmamaya başladı. Sol kulaklıkta hiçbir problem yok ama. Sağ kulaklığı şarj kutusundan çıkardığım andan itibaren çalışmıyor. Her türlü videoyu izledim, reset attım ama olmuyo. Bir fikri olan var mı?
  4. H

Televizyon askı aparatı yeri yok

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim
  5. H

Kızaklı olanlardan mı alayım, yoksa hareketli askı aparatımı?
  6. H

Çok teşekkür ederim.
  7. H

Hangi noktalar tam olarak 1656868260 Deliklerin hepsinde vida var, sadece altın sarısı yerler boş
  8. H

Televizyonum da duvara asmak için kızaklı sistem yok. Ama televizyonu duvara asmam gerek. Akıl verirseniz sevinirim.
  9. H

Diskte sıkıntı var sanırım

1622713219 ayırdığın disk derekn . D ve C den kastediyorsan sadece C var . 1622713296 biosta pek bişey yapmadım ramlerin profilini değiştirmiştim sadece.
  10. H

Sağlıkta bir sorun yok sanırım ama, en alttan 5.de error yazıyo. İnşallah kötü bişey değildir 1622680373 Test tamamlandı ve hiç bir sorun yok. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim :)
  11. H

indirdim herhangi bir ayar yapıcak mıyım yoksa START mı vereyim
  12. H

PCyi tekrar kurduktan bi süre sonra yeniden başlattım ve disk taraması yapmadı. Dediklerini şimdi yapayım mı yoksa bidaha aynı sorun çıkarsa mı yapayım. (yorumun için teşekkürler)
  13. H

Neredeyse 1-2 haftadır pc mavi ekran verip duruyordu ve her açılışta disk taraması yapıyordu. Format atayım dedim. Düzelmiştir diye ümid ederken. Yine tarama yaptı. Ama bu sefer ekrana böyle bişey geldi. Not:pc neredeyse 1 yıldır bende var son 1 - 2 haftadır böyle
  14. H

Ne yaparsam yapayım reklamdan kurtulamıyorum

3-4 gündür Pcyi açar açmaz daha dc bile açılmadan opera kendisi açılıyor ve reklam geliyor ( BİNANCE ve World of Tanks ) bunlardan başka reklam gelmiyor.Görev yöneticisinden operayı engellememe rağmen yine kendi kendine açılıyor ve reklam veriyor. Virüs programlarıyla taradım .Uygulamayı sildim...
  15. H

Mikrofon jakı takılı ama ses gitmiyor.

Kulak üstü kulaklık kullanıyorm. Dün gece birden kulaklıkta cızırtı olmaya başladı onu düzelttim ama daha sonra mikrofonum ses almamaya başladı. bir kaç kere ses aldı ama 2 dk sonra tekrar gitti.sizce jakta mı bir sorun var yoksa jak girişinde mi. eğer jakta bir sorun varsa .200 küsür TL ye...
  16. H

Yurt dışından telefon almak

Selamünaleyküm, yurt dışından Nubia red magic 5g getirtmek istiyorum ama nasıl yapılacağını ya da nerden sipariş vereceiğimi bilmiyorum bu konuda yardım edebilir misinz. Türkiyede bu işi yapan güvenilir satıcı varsa önerebilir misiniz.
Top Bottom