Arama sonuçları: *

1. Z

GTX 1650S Intel i3-10100F Mojave Kurulumunda Engel İşareti

"Uyumsuz ekran kartlarında donanım hızlandırma çalışmıyor ama kurulum yapılabiliyor" Bilginiz yoksa yazmayın lütfen Tamamdır deneyeceğim teşekkürler.
  2. Z

Uyumsuz olması benim için sorun değil, ben kurmak istiyorum. Konu benim kartımın uyumsuz olması mı yoksa çıkan engel işareti mi?
  3. Z

Arkadaşlar iyi akşamlar, bilgisayarıma Mojave kurmak istedim ve USB'yi hazırladım. Açıldığında Install dedim ama sonradan böyle bir engel işareti çıktı, yazılar da olmadan. Sistem: Intel i3-10100F 8 GB RAM GTX 1650S EFI: aspisklov/EFI_i3-10100-Gigabyte-H410M-H 1615536732 @Doğu'kan
  4. Z

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Hocam her mesajıma beğeni atan siz miydiniz?😂
  5. Z

Ben Recep Baltaş’ı din konusunda değil bilgi konusunda seviyorum, fakat din konusunda çok desteklemiyorum biraz eleştirmekten çok azarlamak gibi olmuş ve Elhamdülillah müslümanım, sadece o konuda çok sevmiyorum ama bilgi konusunda güzel. Neden ban attıklarını anlamadım size biraz daha...
  6. Z

Hocam sizde mi geldiniz buraya bilmiyordum, hiç o işlere girmiyorum ama son zamanlarda moderatörler bozuttu. Siz de gelmişsiniz herkes geliyor yavaş yavaş.
  7. Z

Bilgisayarın Renkleri ve Yazıları Bozuldu Yardım

Hocam bu aygıt yöneticisi, ayarlardan karşıtlık ayarları var onu kassetmiştim.
  8. Z

Hocam ekran fotoğrafını atabilir misiniz karşıtlık ayarlarından
  9. Z

Masaüstğne sağ tıklayın oradan kişileştirmeye tıklayın görüntü değil diğeri sonra orada sağda yüksek karşıtlık var oraya tıklayın anlarsınız. Olmazsa windows arama yerine karşıtlık yazın
  10. Z

Kuzenden kurtulma sanati 2 hadi fikirleri alalim

Laptop ise bataryasını çıkarın ya da bozuldu deyip saklayın, masaüstü isr PSU’yu kapatın, boot ayarlarından hdd yerine başka şey seçin.
  11. Z

en sevdiğiniz söz

İnsanlar seni olduğun gibi değil görmek istedikleri gibi görür
  12. Z

Arkadaşlar sistem topladım hatalarımı söylermisiniz

Çok kötü diyemem ama keşke monitörü ve klavye fareyi düzgğn markalar seçseymişsiniz
  13. Z

Oyun Oynamama İsteği

O zaman üniye çalışın bence 1 yıl emek boşa gitmesin sonrs bol bol oynarsınız
  14. Z

Oyun Oynamama İsteği

Özür dilerim bilmiyordum tavsiyem oyuna zorla da olsa girmeniz bence bir denein
  15. Z

Oyun Oynamama İsteği

Hikayeli oyunlar oynamanızı öneriirm ve siz istemeseniz de girin belki sarar
  16. Z

Windows Kodundan Bir Şey bulaşır mı ?

Arkadaş size güvenli olduğu için önermiş lütfen siz saygısızlık yapmayın konu sahibi.
  17. Z

Bu vidaları nerelerde kullanacağım?

Arkadaşlar ben laptop demonte edip yeniden monte ettim ama bu vidalar elimde kaldı. Bu vidaları nereye ait?
  18. Z

Vatan Computer

Hocam en nefret ettiğim şey harcanmaktır. Okulda arkadaşlarımdan biri bilgisayardan bahsedion(sürekli bahsediyorum sanki bir kere dedim)diye azarladı. Aslında 4 yıldır ilgileniyorum.
  19. Z

Vatan Computer

Hocam babanıza söyleyin yorumlara bakarak internetten alınır diye, yorumları da gösterin.
Top Bottom