- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu içinOnlarda mı sarmadı. Peki online oyunlar?
hayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu içinOnlarda mı sarmadı. Peki online oyunlar?
Özür dilerim bilmiyordum tavsiyem oyuna zorla da olsa girmeniz bence bir deneinHikayeli oyunlar oynuyorum zaten
her akşam kuzenimle rekabetçi atıyoruz cs deOnline oyunlar oyna ama kendine arkadaşlar bul o zaman sıkılmıyorsun.
O zaman üniye çalışın bence 1 yıl emek boşa gitmesin sonrs bol bol oynarsınızhayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu için
rise of the tomb raider , watch dogs 2 wd2 yi bayıla bayıla oynuyorum ama tomb raider nedense içimi daraltıyorOynamaktan sıkılmayacağın bir oyun bul derim mesela ne aldın ve oynamıyorsun?
çalışıyorum zaten ama nedense oluyorO zaman üniye çalışın bence 1 yıl emek boşa gitmesin sonrs bol bol oynarsınız
öyle yapıyorum rekabetçiyi bile kuzenle sohbet etmek için giriyoruz :dBelki de oynadığın oyunları çok ciddiye alıyorsun bence oyunları sadece eğlenmek için oyna.
Witcher 3 sardıysa grafik kötü olsa bile oynarım derseniz W1 ve W2 öneririm. Ben de senle aynı sorunu yaşadım hatta witcher oyununda yaşadım. Girmek bile istemedim başlamak falan biraz oynadıktan sonra sarıyor.hayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu için
Hocam her oyun isteyene öneriyorum. Dark souls serisine başlayın seriye başlamasanız bile 3. oyunu kesinlikle oynayın. Kesinlikle içine çekecektir siziöyle yapıyorum rekabetçiyi bile kuzenle sohbet etmek için giriyoruz :d
O zaman daha iyi, zorlama sınavına hazırlan boş vaktinde oynamaya çalış üniversiteye girince çok vaktin oluyor bana güven.hayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu için