Neler Yeni

Oyun Oynamama İsteği

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Belki de oynadığın oyunları çok ciddiye alıyorsun bence oyunları sadece eğlenmek için oyna.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence iyi de olmuş. Bu sayede daha çok çalışırsınız. 1 sene dişinizi sıkın. Oyunlar kaçmıyor. Üni de bol bol oynarsınız.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
hayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu için
Witcher 3 sardıysa grafik kötü olsa bile oynarım derseniz W1 ve W2 öneririm. Ben de senle aynı sorunu yaşadım hatta witcher oyununda yaşadım. Girmek bile istemedim başlamak falan biraz oynadıktan sonra sarıyor.
AC odyssey öneririm veya ne tarz oyun seviyorsun biraz yardımcı ol bizde sana olalım?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
öyle yapıyorum rekabetçiyi bile kuzenle sohbet etmek için giriyoruz :d
Hocam her oyun isteyene öneriyorum. Dark souls serisine başlayın seriye başlamasanız bile 3. oyunu kesinlikle oynayın. Kesinlikle içine çekecektir sizi

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
hayır sardı mesela witcher 3 oynarken çok keyif aldım sadece bu aralar nedense oyun oynarken vicdan azabı yaşıyorum sanırım üni sınavım bu sene olduğu için
O zaman daha iyi, zorlama sınavına hazırlan boş vaktinde oynamaya çalış üniversiteye girince çok vaktin oluyor bana güven.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İstediğin oyunu oynamıyorsundur. Sana hitap eden uygun ortam yoktur.
Mesela beslenme işlerinde de bu böyledir. Sürekli ekmek arası tarzı, kuru diyebileceğimiz yiyecekler yiyen biri, bir yerden sonra yemek yemeyi istemez, yeme düzeni bozulur, iştahı kesilir. Çünkü aslında kişi yemek değil, sulu yemek istiyordur. Bu dediğimi en iyi yalnız yaşayanlar bilir.
Oyun işlerinde de bu böyle.
Bende de oyunlar var, ama artık birlikte oynayacak kimse olmadığından oynamıyorum, oynayasım gelmiyor.
Bazen bir oyuna giriyorum, daha ana menüdeyken boş boş ayarlara vs. girip 2 dakika sonra tekrar çıkıyorum oyundan.
Foruma geri dönüyorum, video falan izliyorum veya saçma sapan müzikler yapıyorum. Kısacası vakit öldürüyorum yani.
Ama birlikte oynayacağım bir arkadaş grubum varken böyle şeyleri düşünmüyorsun bile. "oo sabah olmuş" diyorsun.
Senin durumda buna benzer olabilir. Belki de istediğin gibi bir ortam olmadığından, hevesin de olmuyordur.

Top Bottom