Arama sonuçları: *

1. J

a4tech bloody w90 max alınır mı ?

Rust tarzı oyun oynuyorsanız Bloody ekipman yüzünden birkaç engele takılırsın. Onun harici şu an piyasayı bilmiyorum başka modeller varsa öneri yapamam ama model olarak güzel.
  2. J

Citroen Ami araba geliyor

80K altı çıkacaksa şu an bile alabilirim, elektirikli en ucuz araba herhalde bu olur diyeceğimde kesin %200 vergi gelir 180K olur.
  3. J

Europa Universalis IV Oyunu Epic Games'te Ücretsiz Oldu!

DLC'leri alırken steam fiyatına geliyorsa Steam'i tercih ediniz. Oyunun normal hali demo sürümünden bile kötü.
  4. J

Din dersine girmek zorunda mıyım? değilsem nasıl girmeyeilirim?

5. Sınıftan beri ateistim ve din derslerinde bunu dile getirdiğim için sürekli disiplin cezası yedim. Muaf olma durumundan bahsetmediler, hep saygısızlık yaptığım için ağzıma cezayı çaktılar. Açıkcası din dersini uyuma dersi olarak görmek daha iyi, hem dikkat çekmemiş olursun hem de insanlarla...
  5. J

MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

1 yıl önce kullanmış ve anakart sıcaklığının sabit 102 derece olarak görüldüğü, üstüne üstlük VRM sıcaklıklarına bakamadığım bir anakarttı. Yenilenmiş olabilir bilmiyorum ama LPX RAM + bu anakart ile 2993 MHz üstüne hiçbir türlü çıkamadım. S2H'a geçtiğimde ise 3200'e rahatlıkla OC...
  6. J

MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

2600 ile çektiğim sıkıntıları anlatsam cahil lakabı ya da uyarı yiyeceğimden susma kararı alıyorum ama S2H kadar iyi değil.
  7. J

Rainbow six siege de hangi operatörü alırdınız

Saldırıdaki en basic ve en güçlü karakterler Hibana - Thermite - Ace'dir hepsi kendi başlarına oynamaya alışık takımı kötü olsa da taşıyıcılık yapabilirler ve silahları da güçlüdür. Savunmada ise Bandit-Pulse-Lesion-ThunderBird-Maestro-Smoke gayet işlevlidir.
  8. J

Arkadaşlar uyguna Minecraft Premium yeri önerir misiniz?

GGSel adamdır. Ve hayır değil 🤣
  9. J

xiaomi mi 11 lite alınır mı?

Sürekli video forum dizi izlememe rağmen 1.5 gün çıkarıyor.
  10. J

1. Dünya savaşında Osmanlı. 1. Bölüm.

Güzel bilgi hocam fakat çok uzun olmakla beraber kaynak-video'ları spoiler içerisinde belirtip yazıları biraz renkli yapmalısınız. Dikkat çekici değil ve çok karmaşık oluyor.
  11. J

Batarya sorunu çıkaracaktır ve bir sorun olacağını düşünmüyorum. 3 saatlik film izlerken ekrana göre değişmekle beraber %20 pil seviyesi düşüyor. Not; Şarjda oyun oynamaya çalışırsanız telefona ciddi hasarlar verebilirsiniz.
  12. J

Hocam 5-6 saat oyun oynarsanız hiçbir telefon size dayanmaz. Mi 11 Lite'ın oyun performansı fena değil. A52 ise donanım olarak geride bir model. (8GB hallerini az aldığımızda) Kamera olarak A52 daha iyi olsa da işlemci - ekran hızlı şarj özelliklerinden dolayı MI 11 Lite daha iyi olacaktır ama...
  13. J

BU ANAKART ALINIR MI İNDİRİMDE

Güzel fiyat, güzel ürün umarım çipleri de iyidir. Hayırlı olsun!
  14. J

Tom Clancy's Rainbow Six Siege hile durumu nasıl ?

Fazlasıyla var, öğlen ve sabah saatlerinde çok olmasa da Akşam 20:00 üstü Avrupa 1 sunucusunda Unranked - Ranked oynanmaz hale geliyor. Quick Match'de varsa direk çıkıp yenisini arayabiliyorsunuz. Hile problemi ise BattleEye kullanmayı bırakılana kadar devam edecektir. Ve R6 hilesini yapan ekip...
  15. J

BU ANAKART ALINIR MI İNDİRİMDE

O dediğin anakartın kendi sıcaklık sensörü yok, anakart sıcaklığı hep 102 derece gibi bir değerde gösterilecek. S2H her açıdan daha iyi.
  16. J

Yardım FH 4 arabaya spoiler nasıl takılıyor ?

İstersen sen bırak biz oynayalım dostum, oyunda geçemediğin görev bug vs olur ama hani oyunun temel şeylerini bizim öğretmemizi mi bekliyorsun?
  17. J

Minecraft premium sitesi önerisi

GGSel adamdır.
  18. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Asus'un monitörü 1400'e düşüyordu kampanya ile, o daha iyi.
  19. J

Bu doğrudur hocam, telefona daha çok ince ayar yapabiliyorken saçma hatalar ve uygulamalara girmeme problemi kalktı. Nadir de olsa şifreleme de hatalar olup cihaz kendini kitleme sorunu da kalktı. İleri dönemlerde daha da düzelecektir. MI 11 Lite kullanıcısı olarak bir eksiğini göremedim ama...
  20. J

Rainbow six siege de arkadaş daveti gelmiyor

Ubisoft Connect üzerinden davet atıyorsunuz değil mi? Shift F2 kısayolunu kullanıyorsunuz?
Top Bottom