Neler Yeni

xiaomi mi 11 lite alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Melih Eroğlu
Arkadaşlar telefon almak istiyorum xiaominin mi 11 lite telefonuna baktım özellikleri fln yeterli bana göre telefonu çok yormayacağım zaten bu telefonu kullanan veya bilgisi olan var mı bu telefon alınır mı

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
Güzel bir telefon kullanan tanıdıklarım var bence alınır

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar telefon almak istiyorum xiaominin mi 11 lite telefonuna baktım özellikleri fln yeterli bana göre telefonu çok yormayacağım zaten bu telefonu kullanan veya bilgisi olan var mı bu telefon alınır mı
Xiaomi’nin yazılımıyla alakalı bir çekinceniz yoksa alınır. Çok ince ve şık bir telefon, ekranı çok başarılı. Genel olarak güzel bir cihaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bünyamin Bedir
Xiaomi’nin yazılımıyla alakalı bir çekinceniz yoksa alınır. Çok ince ve şık bir telefon, ekranı çok başarılı. Genel olarak güzel bir cihaz.
Bende Xiaomi alıcamda yazılımı çok mu kötü yorumlarda hiç iyi söylemiyorlar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Telefonun biraz fazla ısındığıyla ilgili kulaktan dolma bilgilere sahibim. Ne kadar doğru bilmiyorum.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
MIUI 12.5 ile baya toparlamış deniyor. Birçok bug halledilmiş.
Bu doğrudur hocam, telefona daha çok ince ayar yapabiliyorken saçma hatalar ve uygulamalara girmeme problemi kalktı.
Nadir de olsa şifreleme de hatalar olup cihaz kendini kitleme sorunu da kalktı.
İleri dönemlerde daha da düzelecektir.
MI 11 Lite kullanıcısı olarak bir eksiğini göremedim ama şarja takılı telefonu kullanırsanız patlayacak kadar ısınıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bünyamin Bedir
MIUI 12.5 ile baya toparlamış deniyor. Birçok bug halledilmiş.
Mi 11 lite mı, redmi note 10 pro mu yoksa a52 mi benim için önemli olan uzun ömürlülük yani en az 4 5 sene telefonu kullanabilme uzun şarj gitmesi oyunlarda akıcılık uzun süre oyun oynarım en az günde 5 6 saat kasmaması donmaması önemli kameraya önem vermem kötünün iyisi olsun yeter çok video izlerim ekranı iyi olsun sizce hangi telefonu almalıyım

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Mi 11 lite mı, redmi note 10 pro mu yoksa a52 mi benim için önemli olan uzun ömürlülük yani en az 4 5 sene telefonu kullanabilme uzun şarj gitmesi oyunlarda akıcılık uzun süre oyun oynarım en az günde 5 6 saat kasmaması donmaması önemli kameraya önem vermem kötünün iyisi olsun yeter çok video izlerim ekranı iyi olsun sizce hangi telefonu almalıyım
Hocam 5-6 saat oyun oynarsanız hiçbir telefon size dayanmaz.
Mi 11 Lite'ın oyun performansı fena değil. A52 ise donanım olarak geride bir model. (8GB hallerini az aldığımızda)
Kamera olarak A52 daha iyi olsa da işlemci - ekran hızlı şarj özelliklerinden dolayı MI 11 Lite daha iyi olacaktır ama 8GB halini almanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bünyamin Bedir
Hocam 5-6 saat oyun oynarsanız hiçbir telefon size dayanmaz.
Mi 11 Lite'ın oyun performansı fena değil. A52 ise donanım olarak geride bir model. (8GB hallerini az aldığımızda)
Kamera olarak A52 daha iyi olsa da işlemci - ekran hızlı şarj özelliklerinden dolayı MI 11 Lite daha iyi olacaktır ama 8GB halini almanızı öneririm.
Günde 5 6 saat biraz abartı oldu sanırım 3 4 saat desem daha doğru olur hatta bazen 2 saat mi 11 lite iyi bir seçim olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerem Baki
poco x3 pro alın aynı fiyattaki telefonlardan çok daha güçlü işlemcisi var (snapdragon 860) ısınma problemide yok pubg ye iphone 11 le neredeyse aynanda giriyor (inanmayanlar internetteki testlere+ antutu puanına bakabilir)

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Günde 5 6 saat biraz abartı oldu sanırım 3 4 saat desem daha doğru olur hatta bazen 2 saat mi 11 lite iyi bir seçim olurmu
Batarya sorunu çıkaracaktır ve bir sorun olacağını düşünmüyorum.
3 saatlik film izlerken ekrana göre değişmekle beraber %20 pil seviyesi düşüyor.
Not; Şarjda oyun oynamaya çalışırsanız telefona ciddi hasarlar verebilirsiniz.

Top Bottom