Dolar salınımı bir süre daha devam edilecek gibi öngörüm 28 e kadar çıkabilir yönünde . Mehmet şimşek gerçekten işinde iyi birisi ama doların düşmesi reel anlamda dışardan yatırımcı ile olur . dışarıdan yatrımcının gelmemesi için birçok sebepleri vardır adalet, iç işleri ekonomik planlamalar vs...
hocam konu tam olarak şöyle rte sanki başta kendisi yokmuş gibi seçim vaadi olarak bunu söyledi . Yani malum parti bir daha gelirse yapacaklarmış inanıp inanmamak sana kalmış
baştan söyleyeyim driverler güncel :D neyse sorun şu cs go yu başlata tıklıyorum açılır gibi oluyor ama açılmıyor steamda çalışıyor olarak gözüküyor , altta simge de duruyor ama tıkladığımda siyah ekran gelip hemen sonra pc ana ekrana atıyor
Hocam öncelikle üsteki arkadaşlara katılıyorum . Kendi tarzını şarkı yaptıkça bulacağına eminim . yani amacın çakal uzi gibi ***** saçma ünlü olmaksa devam et (meddi olarak tuturabilirsen çok karlı :D) .Lyricsler kelime sayısı olarak az. Teknik olarak tizler geride kalmış .
bende victus kullanıyorum seninki gibi sıkıntı yaşamadım hemen markaya sallama knk . garantiye yolla . işe yararmı bilmiyorum ama amd software kullanabilirsin .