Arama sonuçları: *

1. P

Icloud yedekleme hızı

400 indirme 30 yükleme olan internetimde bile 17 saatte 25 gb güncelleme yapmış bunu hızlandırmanın yolu yok mu ?
  2. P

İnternetsiz gamepass oyun önerisi

Başka ?
  3. P

İnternetsiz gamepass oyun önerisi

1 haftalık köye gideceğim oyun türü farketmez
  4. P

Ehliyet Sınav Süresi

Valla yazılı sınavi geçtim, kursa gittim bana 40 gün içerisinde girmen gerek dedi
  5. P

Ehliyet Sınav Süresi

Hocam yazılı sınavdan sonra 40 gün içerisinde direksiyon sınavına girmeniz gerek
  6. P

1000 tl ye kadar traş makinası önerisi

Marka olarak powertec öneririm.
  7. P

Amerikadan iphone almak mümkün mü

global garanti yok apple'da . telefona zarar gelirse cebinden ödersin .
  8. P

DOLAR ÖNGÜRÜLERİNİZ NELERDİR ? (MEHMET ŞİMŞEK HAKKINDA GÖRÜŞLER)

Dolar salınımı bir süre daha devam edilecek gibi öngörüm 28 e kadar çıkabilir yönünde . Mehmet şimşek gerçekten işinde iyi birisi ama doların düşmesi reel anlamda dışardan yatırımcı ile olur . dışarıdan yatrımcının gelmemesi için birçok sebepleri vardır adalet, iç işleri ekonomik planlamalar vs...
  9. P

Hayalinizdeki arabayı yazın

Ford mustang gt 500
  10. P

Hp Victus Quiet Mode

Hocam valla hiç almadım kütüphanede bile default kullandım sıkıntı çıkmadı, bence gereksiz ama sen bilirsin
  11. P

Yardım cs go açılmıyor YARDIM

Knk kusura bakma çok geç gördüm nvidia ya güncelleme gelmiş onu yaptım düzeldi
  12. P

Forza Horizon 4 Vs Forza Horizon 5

bunu izle kafandaki soru işaretleri kalkar . şahsen 5 çok çok daha iyi
  13. P

Üni. Ögrencilerine Vergi İndirimi Tüm Bilgisayarlar İçin Geçerli Olur Mu?

hocam konu tam olarak şöyle rte sanki başta kendisi yokmuş gibi seçim vaadi olarak bunu söyledi . Yani malum parti bir daha gelirse yapacaklarmış inanıp inanmamak sana kalmış
  14. P

hocam yenile yaptıktan sonra rapor gelmiyor
  15. P

Kilo vermek için az kalorili besin önerisi

youtube'da fityemek izle güzel tarifler veriyor . ben diyetteyken büyük bir salata yapıyorum birde üzerine lor peyniri beni tutuyor .
  16. P

baştan söyleyeyim driverler güncel :D neyse sorun şu cs go yu başlata tıklıyorum açılır gibi oluyor ama açılmıyor steamda çalışıyor olarak gözüküyor , altta simge de duruyor ama tıkladığımda siyah ekran gelip hemen sonra pc ana ekrana atıyor
  17. P

Arkadaşlar bi bakıp yorum yaparmısınız?

Hocam öncelikle üsteki arkadaşlara katılıyorum . Kendi tarzını şarkı yaptıkça bulacağına eminim . yani amacın çakal uzi gibi ***** saçma ünlü olmaksa devam et (meddi olarak tuturabilirsen çok karlı :D) .Lyricsler kelime sayısı olarak az. Teknik olarak tizler geride kalmış .
  18. P

Hp Victus Ekran Sorunları

1681778076 reis haklıymışsın . Ama oyunlarda sıkıntım yok seninki gibi .
  19. P

Hp Victus Ekran Sorunları

bende victus kullanıyorum seninki gibi sıkıntı yaşamadım hemen markaya sallama knk . garantiye yolla . işe yararmı bilmiyorum ama amd software kullanabilirsin .
  20. P

cs go seçkin yapma durumu

250 bayıldım bile :( kasa düşürmek için afk mevzuları hakkında bir bilgin varmı ?
Top Bottom