E enginn09 80+ Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim engincan akbal 20 Haziran 2023 #1 Merhaba mayıs grubuna yazıldım ehliyette. e sınavı geçtim şuandada direksiyon dersleri alıyorum öğrendiğim kadarıyla sınavlar hep ay sonu oluyormuş fakat bu ay sonu bayram var sınav olur mu?
Merhaba mayıs grubuna yazıldım ehliyette. e sınavı geçtim şuandada direksiyon dersleri alıyorum öğrendiğim kadarıyla sınavlar hep ay sonu oluyormuş fakat bu ay sonu bayram var sınav olur mu?
P Prexint 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 50 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Prexint 27 Haziran 2023 #2 Hocam yazılı sınavdan sonra 40 gün içerisinde direksiyon sınavına girmeniz gerek
Koyun Shaun 80+ Bronze Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 1,949 Dahası Reaksiyon skoru 1,299 İsim İsimsiz İlgilendiği Kategoriler Baydırmen Instagram TheCarSave Steam TrackVoice 27 Haziran 2023 #3 Prexint yazmış: Hocam yazılı sınavdan sonra 40 gün içerisinde direksiyon sınavına girmeniz gerek Devamı için tıklayın... o sırada 2 ay sonra sınav olan ben :O
Prexint yazmış: Hocam yazılı sınavdan sonra 40 gün içerisinde direksiyon sınavına girmeniz gerek Devamı için tıklayın... o sırada 2 ay sonra sınav olan ben :O
P Prexint 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 50 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Prexint 27 Haziran 2023 #4 TrackVoice yazmış: o sırada 2 ay sonra sınav olan ben :O Devamı için tıklayın... Valla yazılı sınavi geçtim, kursa gittim bana 40 gün içerisinde girmen gerek dedi
TrackVoice yazmış: o sırada 2 ay sonra sınav olan ben :O Devamı için tıklayın... Valla yazılı sınavi geçtim, kursa gittim bana 40 gün içerisinde girmen gerek dedi