Merhabalar yakın bir tarihte amerikadan bir tanıdığım gelecek. Onunla türkiyeye iphone getirmeyi düşünüyorum. Böyle bir durum olursa o civarı kullanabilir miyim? Avrupadan gelen ile arasında ne gibi farklılklar olur? Sıkıntı çıkarır mı yani kısaca.
garantiAmerika cihazlarında fiziksel sim girişi yok, sadece E sim var. Onun dışında farkları yok.
Türkiye ile Amerika arasındaki farkı sormamış? Avrupa ile Amerika arasındaki farkı sormuş.garanti
Mesaj otomatik birleştirildi:
orda 2 yıl ve burda 0 saniye garanti
Yanlış, 120gün yani 4 ay.fark olmaz 6 ay kullandıktan sonra kayıt ettirirsin
Her şeye kullanıcı hatası diyen garantiye ne gerek vargaranti
Mesaj otomatik birleştirildi:
orda 2 yıl ve burda 0 saniye garanti
Yanlış, 240 gün yani 8 ay.Yanlış, 120gün yani 4 ay.
Ben de aynı şekilde cevap verdim ama 120gün yazmışımYanlış, 240 gün yani 8 ay.
Reis senin bu vergi muafiyeti hakkındaki şahsi görüşün ne? Ben kısa süre içinde geleceğini düşünüyorum. Çalışmayı hızlandırmışlar.Yanlış, 240 gün yani 8 ay.
Çok fazla şart koşarlar. Yok yüksek lisans, devlet üniversitesi, TC numarası üzerine alınıp 2 yıl satamama veya başka hat takamamak vs vs. 2024'den önce geleceğini de düşünmüyorum.Reis senin bu vergi muafiyeti hakkındaki şahsi görüşün ne? Ben kısa süre içinde geleceğini düşünüyorum. Çalışmayı hızlandırmışlar.
İyi işte param olduğunda gelsinÇok fazla şart koşarlar. Yok yüksek lisans, devlet üniversitesi, TC numarası üzerine alınıp 2 yıl satamama veya başka hat takamamak vs vs. 2024'den önce geleceğini de düşünmüyorum.
Bir de 5g’de; mmWave ve 5gnr network diye bir standart kullanıyor. İphone’un kenarında bir çizgi daha oluyor. Avrupa cihazlarında bu çizgi yok.Amerika cihazlarında fiziksel sim girişi yok, sadece E sim var. Onun dışında farkları yok.