Arama sonuçları: *

1. Eeprom

Satmayı planladığım sistemim ne kadara gider?

Merhaba sistemim bu ve taşınabilir bilgisayara geçme ihtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. Ne kadara gider ? w
  2. Eeprom

Yardım Anakart İşlemci Ekran kartı uyumu ve darboğaz.

Çok sağlam darboğaz yiyeceksin FHD bırak 2K bile darboğaz olacak.
  3. Eeprom

2K'da yine darboğaz olmaz ama FHD çözünürlükte 5500'a göre daha iyi çalışıyır RX6600 ile
  4. Eeprom

FHD için o işlemci darboğaza ciddi derecede girer, 2K çözünürlükte de işlemci darboğaza girecek fakat RX6600 ile daha düşük darboğazla çalışacak.
  5. MSI Z490 WİFİ-INTEL 10400F-ASUS 5500XT-16GB 3600MHZ-500GB M2 SSD

MSI Z490 WİFİ-INTEL 10400F-ASUS 5500XT-16GB 3600MHZ-500GB M2 SSD

İstenilen test yapılıp videoya çekilir, tercihen elden teslim veya kargo yapılabilir. Bütün ekipmanlar faturalıdır. Sadece M1 işlemcili Macbook Pro veya Air ile takas olur. ANAKART MPG Z490 GAMING EDGE WIFI İŞLEMCİ Intel® Core™ i5-10400F 12M Cache, up to 4.30 GHz EKRAN KARTI ASUS Dual Radeon™...
  6. Eeprom

dostlar laptobumda kulaklık jack girişi bozuldu

Normalde arızalı bir anakarttan sökeceği bir parça olacağı için maliyeti olmayacak fakat işçilik yapan kişiye bağlı 50 tl bu iş için maksimum olur. (Yapılan işin ederi 20-30 TL)
  7. Eeprom

dostlar laptobumda kulaklık jack girişi bozuldu

3.5mm jack girişinin anakart üzerinde tamiri kolaydır. (Eğer sürücüsü entegresinde sorun yoksa)
  8. Eeprom

Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Kasaya ve anakarta sorunsuzca sığar, kasada rgb detaylar varsa argb v2 versiyonu da bütçen dahilinde.
  9. Eeprom

Sistemimi ne kadara satmalıyım?

İlk etapta bütünüyle satmayı düşünüyorum, eğer parça satışına karar verirsem tekrardan iletişime geçelim. Teşekkür ederim bu fiyat aralığında bir ilana koyayım.
  10. Eeprom

Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Bu ürün ay başında 305 liraydı, aslında performansına göre yine en mantıklı fiyatta. Link
  11. Eeprom

Sistemimi ne kadara satmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, aslında uzun vadeli upgradeler düşündüğüm sistemi iş değişikliği nedeniyle elimden çıkarmak zorundayım. Fakat yoğunluğum dolayısıyla piyasayı takip edemiyorum. Bu sistemi toplarken ekran kartı bulma sorunu olduğu için istediğim modeli kullanamadım, dolayısıyla uzun vadede...
  12. Eeprom

Yazılım için Windows mu mac mi ?

Elinde halihazırda windows bir laptop varsa ticari düzeyde işler yapana kadar onunla sorunsuz öğrenimini tamamlayabilirsin.
  13. Eeprom

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

Burada atılan her yorumun herkesin şahsi yorumu olduğunu düşünürsek, herhangi bir fark ettirecek(!) durum olduğunu sanmıyorum ;). Ünlemli yer fark etmek eyleminin doğru yazımıdır bu arada, birilerine üste çıkmak veya bir şeyleri anlama tavsiyesi vermeden önce forum kültürünü kavrayıp gel :)
  14. Eeprom

Passat mı Skoda Octivia mı Peugeot 508 mi ?

Sırf beygire göre araba alınıyor zaten ki motor seçenekleri biri bekir biri tekir :D . Yol tutuş, yakıt, tork, aktarma veya yedek parça ağına bakmıyoruz. Sadece beygir :D (2012 model 1.6T 180 Hp Insignia kullanıcısı olarak bu yorumu yapıyorum :) )
  15. Eeprom

Yine HepsiBurada rezilliği

Gün geçmiyor ki x firması rezilliği y firması sahtekarlığı başlıkları. Arkadaşlar bu tarz sitelerin aracı olduğunu öğrenip ona göre başlık açın artık :)
  16. Eeprom

Kahvaltı yapamıyorum. Oneriniz var mı?

İki kere kavrulduğu için espresso kıvamında acı ve lezzetli oluyor. Diğer türk kahvesi daha yumuşak içimli olduğu için iştah açar mı bilemiyorum. Bu arada türk kahvesini iyice kaynatıp içmek böbrek sağlığı açısından daha iyidir.
  17. Eeprom

Kahvaltı yapamıyorum. Oneriniz var mı?

Sabah uyanır uyanmaz sade mümkünse çifte kavrulmuş türk kahvesi için, yarım saate iştah açılacak :)
  18. Eeprom

Opel Astra H Kasa VS Peugeot 307

Easytronic denen robotize otomatikli bir astra alma da ne yaparsan yap :D
  19. Eeprom

Biyomedikalden Radyolojiye yatay geçiş yapabilirmiyim?

Selam dostum öncelikle lise aşamasında teknisyenlik olarak ünvan alırsın, sonrasında yüksekokul ile beraber tekniker olursun. Eğer devamında DGS sınavına girersen ve başarılı olup bitirirsen mühendis ünvanını elde edersin ve bu böyle gider. Ben de senin dönemindeyken endüstriyel bakım onarım...
  20. Eeprom

İngilizce kursuna gitmek istiyorum

İngilizce seviyen ne durumda ona göre önerebileceğim isimler var YouTube üzerinde
Top Bottom