Hocam iptal edip AOC ürününe bakabilirmsiinBir an sinir ile yazdım. Hepsibuarada ile görüştüm. Yine onlarda da sorun yok değil. Satıcı firmayı araştırdım Samsung Türkiye yazıyor ama firma DRK aksesuar yazilim diye geçiyor. Çok şikayet olan firma bilginiz olsun. Satıcı ürünü temin edememiş bugün Hepsibuarada ile yine görüştüm başka satıcıya yönlendirme yaptı. 20 sine kadar kargoya verilecek. Temin edilmeme durumu varsa bana bir şekilde dönüş yapılması gerekiyordu.
O zaman doğru olabilir. O aralar cidden sorunluydu.Ama şu konu haklı bence
Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER
Merhabalar, Gaming GEN TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (CYBER-10400F) VIDEO ve FOTOĞRAFLAR EN ALT KISIMDA EKLER BÖLÜMÜNDE BİR SÜRÜ FOTOĞRAF MEVCUT. VİDEOLAR ; 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez KOLİ İNCELEMESİ 1 2-) = Ürünün nasıl geldiğine...forum.donanimarsivi.com
Sakin ol önce, hepsi burada genelde kargoya verince kargo hareketlerini 2-3 gün geç gösteriyor ve Max 1-2 hafta içinde gelir.Donanım Arşivi sayfasında gördüğüm hikayeden 27inc samsung 240hz mönitör sipariş ettim, Pazartesi sabah 6,30 da. Sözde Çarşamba kargoya verilecekti hala ses soluk yok. Bıktırdı bu site yemin ediyorum artık 400 500 fazla verip başka yerden alacağım. Satıcı sıkıntılı desek satıcıda Samsung Türkiye.