Neler Yeni

Kahvaltı yapamıyorum. Oneriniz var mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Sabahları uyandığımda yemek yiyemiyorum. İştahım yok ağzıma bir şey atmaya çalışıyorum zorluyorum ama çiğnemek bile zor geliyor. Kahvaltı yapmak istiyorum. Neler onerirsiniz? 1 zeytin bile yiyemiyorum. Sadece su.

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
Sabahları uyandığımda yemek yiyemiyorum. İştahım yok ağzıma bir şey atmaya çalışıyorum zorluyorum ama çiğnemek bile zor geliyor. Kahvaltı yapmak istiyorum. Neler onerirsiniz? 1 zeytin bile yiyemiyorum. Sadece su.
Bol Proteinli Shake hazırla.

şahin doğan

80+ Platinum
aynı sorun bende de var kalktıktan 3-4 saat sonra bir şeyler yiyebiliyorum

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
Tarifi var mı? Varsa atman benim için çok değerli olur.
Fit Yemek diye bir kanal var ona gir bir ton içerik var arama kısmına proteinli shake de yazabilirsin, başka tarifler de bulabilirsin.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fit Yemek diye bir kanal var ona gir bir ton içerik var arama kısmına proteinli shake de yazabilirsin, başka tarifler de bulabilirsin.
Oneri için teşekkür ederim goz gezdireyim biraz.

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Sabah uyanır uyanmaz sade mümkünse çifte kavrulmuş türk kahvesi için, yarım saate iştah açılacak :)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Sabah uyanır uyanmaz sade mümkünse çifte kavrulmuş türk kahvesi için, yarım saate iştah açılacak :)
Denerim hocam da çifte kavrulmuş türk kahvesi nası oluyo :D Düz kahve içsem? :ddd

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Denerim hocam da çifte kavrulmuş türk kahvesi nası oluyo :D Düz kahve içsem? :ddd
İki kere kavrulduğu için espresso kıvamında acı ve lezzetli oluyor. Diğer türk kahvesi daha yumuşak içimli olduğu için iştah açar mı bilemiyorum. Bu arada türk kahvesini iyice kaynatıp içmek böbrek sağlığı açısından daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,220
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom