Arama sonuçları: *

• Users: Kivo
  • Order by date
  1. K

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatasından Sonra PC Açılmadı

Mavi ekran yedikten sonra bilgisayar hiç açılmadı sürekli kendi kendine resleyip durdu bios ekranında siyah mavi yerler yeşil pixel hatalarıyla dolu format attıktan sonra ekran komple pixel hatalarıyla dolu aygıt yöneticisinde ekran kartı kod 39 hatası veriyor ekran kartını tekrar silip kurmaya...
  2. K

Yardım Monitörde değişik cross gibi bir şey var ?

Selamlar öncelikle. Abimin monitöründe böyle noktamsı bir şey çıkmış ama arada geçiyormuş Screenshotta da gözüküyor bu nedir bilgisi olan var mı ? 1620132438 up
  3. K

500 gb m.2 yanına 1 tb ssd

Teşekkürler 870 le arasindaki fark nedir acaba 860 in biraz baktim ama sizden de bilginiz varsa faydalanmak isterim.
  4. K

500 gb m.2 yanına 1 tb ssd

500 gb m.2 (şuan kullandığım) yanına daha rahat ve daha fazla oyun yüklemek için 1tb ssd almayi planlıyorum sizce mantıklı mı akar mı 😀? Önerilerinizi bekliyorum. Mesela benim aklımda kingston a400 veya samsung 870 qvo var. Saygılar.
  5. K

Max 7500tl sistem önerisi

Önceki konuma da bir bakabilir misiniz öneriniz icin teşekkürler değerlendireceğim 1602799481 Merhaba tekrardan bir şey soracaktım gaming gen in magazasi var mi ve nerededit acaba bir bilginiz var mi bu konuda da yardımcı olabilir misiniz?😊
  6. K

USB Kulaklığı Bilgisayarım Algılamıyor

Kusura bakma dostum başıma gelmediği icin sana yardım olamayacağım kolay gelsin bilgi sahibi olursam yardım ederim.
  7. K

Teşekkürler bakmıştım önceden yine de sağolun 👍
  8. K

USB Kulaklığı Bilgisayarım Algılamıyor

Taktiğin başka ekipmanlarda vs sorun cikiyor mu mesela her porta denedim dedin ya denedigin porta klavye takinca calisiyor mu ?
  9. K

Başlıktaki gibi bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Ayrica birkaç saat önceki konuma da bakabilirseniz çok sevinirim teşekkürler😁
  10. K

Galax 2060 r5 3600 lü Teknobiyotik sistem

Selamlar öncelikle malum dolar aldı başını gidiyor ben de biraz daha gecikmeden sistem almayı düşünüyorum bu sistem hakkinda ne düşünüyorsunuz gördüğünüz fiyat max olacak şekilde öneri yapabilirsiniz teşekkürler
  11. K

ÇÖZÜLDÜ Hitman Absolution oyun kapanma sorunu

Öncelikle oyunu hangi platform üzerinden oynuyorsunuz veya cd mi?
  12. K

Mouse tavsiye

Ayrıca önerdiğiniz mouse larda herhangi bir yüzeyde çalışma sorunu muhabbeti var mı acaba hiç kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden sormak istedim bazi yerlerde gördüm kendi mouse padlerini almamı da önerir misiniz?
  13. K

Mouse tavsiye

Padleri eriyor diyorlardı kullandıysanız başınıza geldi mi böyle bir şey acaba?
  14. K

Mouse tavsiye

Bir de ayrıca dostlarım razer basilisk chromayla basilisk x hyperspeed in arasında yaklaşık 100 lira var bilen varsa hangisi daha iyi ve uygun seçenek olur yazabilir saygılar şuan kendime seçenekler ayarlıyorum bu markayı şunu alicam diye bir niyetim yok.
  15. K

Mouse tavsiye

Ayrıca ergonomisi fingertip e uygun mu hocam sadece soruyorum tabii ki denemek lazım ama siz biliyorsanız söylerseniz daha iyi olur
  16. K

Mouse tavsiye

Baktım hocam çok sağolun hatta itopyada 447 TL'ye buldum
  17. K

Mouse tavsiye

Ayrıca tutuş şeklim fingertip grip bilginize sağolun.
  18. K

Mouse tavsiye

Kusura bakmayın böyle olacak
  19. K

Mouse tavsiye

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 tl yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz...
  20. K

Yardım Hadron 300W PSU, RX 570'e Yeter mi?

Ya abi ajahhaha ben bunu kullancam yani aninda patlamasin 1 hafta içinde değişirim zaten demenize
Top Bottom