Mouse tavsiye

Rival 600 tavsiye ederim. Efsane bir mouse.

Asus Tuf Gsming M3 çok güzel ve başarılı 1 aydır falan kullanıyorum elime çok pahalı mouselarde geçti ama kullandığım en iyi mouse buydu

• Beğen
Reaksiyonlar: Kivo
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
Fps oynuyorsan rival 710 al rahatına bakarsın.

• Beğen
SteelSeries mouse alacaksan sadece Sensei serisini önerebilirim. Onun dışında Cooler Master MM710'u bir araştır derim, kendisi harika bir mousetur. Ayrıca Zowie mouse işinde en iyilerdendir

• Beğen
Ayrıca önerdiğiniz mouse larda herhangi bir yüzeyde çalışma sorunu muhabbeti var mı acaba hiç kullanmadığım için bilmiyorum o yüzden sormak istedim bazi yerlerde gördüm kendi mouse padlerini almamı da önerir misiniz?

HyperX pulsefire fps pro ya da razer zaten sensörleri aynı eline hangisi oturuyorsa onu al

• Beğen
  • Beğen
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
trendyolda falan kolyca bulabilecgin bir mouse gomax gmx m1 mouse 800-1600 dpı arası rgb ışılara sahip kendim aldım kullanıyorum gayet guzel ele tam oturuyo ustelik fiyatı sadece 35 tl :D

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox