Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,826
Rival 600 tavsiye ederim. Efsane bir mouse.
Padleri eriyor diyorlardı kullandıysanız başınıza geldi mi böyle bir şey acaba?Rival 600 tavsiye ederim. Efsane bir mouse.
Fps oynuyorsan rival 710 al rahatına bakarsın.Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
Fingertip tutyorsanız hafif bir mouse öneririmAyrıca ergonomisi fingertip e uygun mu hocam sadece soruyorum tabii ki denemek lazım ama siz biliyorsanız söylerseniz daha iyi olur
trendyolda falan kolyca bulabilecgin bir mouse gomax gmx m1 mouse 800-1600 dpı arası rgb ışılara sahip kendim aldım kullanıyorum gayet guzel ele tam oturuyo ustelik fiyatı sadece 35 tlArkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.