Neler Yeni

Mouse tavsiye

Kivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kıvanç Güven ACAR
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 tl yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
500 e çıkabilirseniz Gigabyte Aorus m5 önerimdir

• Beğen
Reaksiyonlar: Kivo

Kivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kıvanç Güven ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önerebilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
Kusura bakmayın böyle olacak

xspinoza

80+
Steelseries mouseların sağ tarafı çok oval,zamanında kullandığım rival310 o konuda beni rahatsız etmişti ve bu sebepten dolayı değiştirdim.Alırken deneyip almanızda fayda var.

• Beğen

Kivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kıvanç Güven ACAR
Ayrıca tutuş şeklim fingertip grip bilginize sağolun.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
  • Beğen

Kivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kıvanç Güven ACAR

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
G402 Asus Gloduis 2 (yanlış yazdım galiba) mm711 sensei ten(bulabilirseniz) de alabilrisiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ergonomisi fingertip e uygun mu hocam sadece soruyorum tabii ki denemek lazım ama siz biliyorsanız söylerseniz daha iyi olur
Hocam. O zaman m5 yerine Sensei ten bakabilirsiniz. Sitesinde fingertrip de destekliyor sensei ten.

• Beğen

Kivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kıvanç Güven ACAR
Bir de ayrıca dostlarım razer basilisk chromayla basilisk x hyperspeed in arasında yaklaşık 100 lira var bilen varsa hangisi daha iyi ve uygun seçenek olur yazabilir saygılar şuan kendime seçenekler ayarlıyorum bu markayı şunu alicam diye bir niyetim yok.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
hiçbiri biraz bütçe arttırıp deathadder v2 al bunlardan çok daha iyi. normalde rival 710 ile benzerler ama ss mouseların hepsinde eli kaldırıp koyunca aim kayması oluyor ve 710 çok ağır.

• Beğen
Top Bottom