Mouse tavsiye

Kivo

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 tl yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.

500 e çıkabilirseniz Gigabyte Aorus m5 önerimdir

• Beğen
Reaksiyonlar: Kivo
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önerebilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
Kusura bakmayın böyle olacak

Steelseries mouseların sağ tarafı çok oval,zamanında kullandığım rival310 o konuda beni rahatsız etmişti ve bu sebepten dolayı değiştirdim.Alırken deneyip almanızda fayda var.

• Beğen
Ayrıca tutuş şeklim fingertip grip bilginize sağolun.

G402 Asus Gloduis 2 (yanlış yazdım galiba) mm711 sensei ten(bulabilirseniz) de alabilrisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ergonomisi fingertip e uygun mu hocam sadece soruyorum tabii ki denemek lazım ama siz biliyorsanız söylerseniz daha iyi olur
Hocam. O zaman m5 yerine Sensei ten bakabilirsiniz. Sitesinde fingertrip de destekliyor sensei ten.

• Beğen
Bir de ayrıca dostlarım razer basilisk chromayla basilisk x hyperspeed in arasında yaklaşık 100 lira var bilen varsa hangisi daha iyi ve uygun seçenek olur yazabilir saygılar şuan kendime seçenekler ayarlıyorum bu markayı şunu alicam diye bir niyetim yok.

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler sağlıklı günler. Razer Basilisk Chorma ve Steelseries Rival 710 arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Veya uzun süredir kullandığınız veya bildiğiniz ve güvendiğiniz başka bir marka veya model varsa 400 TL yi çok geçmeyecek şekilde önere bilir misiniz? Tavsiyelerinize açığım saygılar DA ailesi.
hiçbiri biraz bütçe arttırıp deathadder v2 al bunlardan çok daha iyi. normalde rival 710 ile benzerler ama ss mouseların hepsinde eli kaldırıp koyunca aim kayması oluyor ve 710 çok ağır.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,610
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri