Arama sonuçları: *

1. simo0275

Yayıncılık için Laptop mu önerirsiniz kasa mı?

genel itibariyle bakıldığı zaman yıllardır söylenen gerçek var yayın demek makinenin zorlanması ve yüksek kullanım demek eğer bilgisayarını taşıamk gibi bir durumun yoksa bu soru tartışamay kapalı kasadır. ama taşımak zorunda isen 100 kişi kasa önersede mecbur laptop alacaksın. bu senin...
  2. simo0275

🔥İndirim MSI Shout Out Kampanyası!

kaç günde cevaplandı mail
  3. simo0275

🔥İndirim MSI Shout Out Kampanyası!

skfjlskdjflksdfjlksfjlksjflksjl birebir aynı durumu yaşadım flaşla gezdim kasanın etrafında
  4. simo0275

Laptop sürekli drop oyunlar ve masaüstü

bios güncelle en sonlarda donanım yükseltmesi yaptıysan o parçaları kontrol et
  5. simo0275

Pc açılırken sürekli C diskini scan ediyor.

samsung kolay kolay arıza vermez yanında başka bir disk varmı
  6. simo0275

Yardım RAM alacağım aynı marka ve mhz ile almak zorunda mıyım

marka modeli ve hızları aynı olması olası sorun çıkmasını engeller aynı marka olmasada hızlarını ve cl değerlerşni aynı seçmeye çalış oda olmassa sistemde takılı olan en düşük hızda ram hangisiyse diğerleride o hızda çalışır
  7. simo0275

APU SİSTEM ALIP 2. EL EKRAN KARTI ALMAK MANTIKLI MI?

kasadaki 350w psu onun için yetmez birde 5600g yani apu işlemci normal işlemciye göre daha pahalı ekran kartsız sıfır sistem toparlayıp ekran kartını 2. el alablirsin rtx4060 için 600w olsa iyi olur
  8. simo0275

🔥İndirim vatan bilgisayarda indirim

baya üründe var alacağınız ürün için web sitesinden bakmak mantıklı olur ben tam kasa parçası sipariş ediyorumd baya iyi oldu piyasanın altında aldım 1 2 ürünü
  9. simo0275

🔥İndirim vatan bilgisayarda indirim

vatan bilgisayar web sitesine üye olanlara çoğu pc bileşeninde yüzde 10 indirim var bilginize
  10. simo0275

23bine bu laptop alınır mı?

bence yanlış yazdı 23 se 1 kamyon alabilirim ben 1701856411 kardeşim sakın kanma bilgisayarcıya gitse 23 24 verirler bu ürüne dolandırıcı o
  11. simo0275

🔥İndirim HP Victus i5-13500H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 28.890tl (son 1 ürün)

fiyatların falza gelmesi nrmal çünkü kasımda sağlam indirimler oldu ve fiyatlar eski haline dönüyor
  12. simo0275

Yılbaşı öncesi hazır sistem indirimi olur mu..?

firmalar kasım ayını kapattı ve bu ay fatura açıkları belli olacak indirimler gelebilir kdv den zarar görmemek için fiyat kırabilirler
  13. simo0275

SSD yükseltmesi sonrası yüksek CPU kullanımı

şimdi şöyle bir durum var önceden hdd yavaş olduğu için sistemin hdd yi bekliyordu ama sen şimdi ssd yi taktın artık sisteminin en hızlı parçası sdd burda işlemcinin yüksek kulllanhıma çıkması normal en son ane zaman bakım yaptırdın ısı değerlerinde kaynaklı drop yiyor olabilirsin
  14. simo0275

Yardım id-cooling 214xt rgb ısı değerleri

stok fadna bu değerlerde geziyor 5600 istersen sök temizle tekrar sür dikaktlice kart yardımıyla macunu dağıt etrafına sonra ortaya çok az nokta daha koy kapatırken her tarafa eşit olması için dengede tutmaya çalış
  15. simo0275

fanların şu an ön yüzleri kasanın ön paneline bakacak şekilde olması lazım
  16. simo0275

Yılbaşı öncesi hazır sistem indirimi olur mu..?

knk 1 kere alınıyor sonuçta şimdi kasayı alırda iyi bir indirim denk gelirse çok üzülürsün bence biraz bekle
  17. simo0275

SSD yükseltmesi sonrası yüksek CPU kullanımı

işlemcin ne
  18. simo0275

ısı yüksek ya macun hav aldı boşluk oldu ya fanın yönü ters
  19. simo0275

Windows 11 kasma sorunu

kesiinkle windows 11 yeni işlemtim sistemi ve yeni donanımlara göre yazılımları var 8.1 genel itibariyle hızlı çalışan bir işletim sistemi
  20. simo0275

Format atmaya çalışırken bios ekranında kafam karıştı

reis bilgisayarın markası nedir? ona göre işlemleri yazayım sana işlemci modelini ver kurmak istediğin işleyim sisteminide söyle
Top Bottom