24-pin power girişine yapıştırıyorlar stickerları. Telefonu sokup flash açıkken video çekebilirsiniz. Ben öyle yaptım.Güç kaynağını sökmeye üşendiğimden cashbacki kaçırdım bunu da kaçırıcam heralde. Ulan fatura atıyoruz halen zart kodu zurt kodu istiyor. yan kapağı çıkardım yine göremiyorum kod etiketini.
Keşke Msi Force GC20 V2 de olsaAlıntıyı görüntüle
Shout Out kampanyası ile seçili ürünleri satın aldıktan sonra satın aldığınız yere yorum yapın,
ürününüzü MSI sistemine kaydedin. Kampanya başvuru kısmında yapmış olduğunuz yorumun görselini ve linkini gönderin, 500 TL’ye varan Steam kodu kazanın!
Kampanya Detayları:
Shout Out for MSI | Share your product experience
Share your MSI product experience, help others choose by letting them know why you chose MSItr.msi.com
skfjlskdjflksdfjlksfjlksjflksjl birebir aynı durumu yaşadım flaşla gezdim kasanın etrafındaGüç kaynağını sökmeye üşendiğimden cashbacki kaçırdım bunu da kaçırıcam heralde. Ulan fatura atıyoruz halen zart kodu zurt kodu istiyor. yan kapağı çıkardım yine göremiyorum kod etiketini.
kaç günde cevaplandı mailYolladılar 20$ steam kodu.
2. günde faturanızı okuyamıyoruz diye döndüler. E fatura yükledim akşamına gönderdiler.kaç günde cevaplandı mail