🔥İndirim MSI Shout Out Kampanyası!

Yeni anakart almıştım kurulumu yaptırayım. Katılayım güzel geldi bu :)

Güç kaynağını sökmeye üşendiğimden cashbacki kaçırdım bunu da kaçırıcam heralde. Ulan fatura atıyoruz halen zart kodu zurt kodu istiyor. yan kapağı çıkardım yine göremiyorum kod etiketini.
24-pin power girişine yapıştırıyorlar stickerları. Telefonu sokup flash açıkken video çekebilirsiniz. Ben öyle yaptım.

Alıntıyı görüntüle

Shout Out kampanyası ile seçili ürünleri satın aldıktan sonra satın aldığınız yere yorum yapın,
ürününüzü MSI sistemine kaydedin. Kampanya başvuru kısmında yapmış olduğunuz yorumun görselini ve linkini gönderin, 500 TL’ye varan Steam kodu kazanın!

Kampanya Detayları:

Keşke Msi Force GC20 V2 de olsa

aldığım ürün ve yer kampanya dahilinde, yorumu yaptım ama 1 hafta oldu hala onaylanmadı acaba farklı bir firmanın sitesinde aldığım ürün için yorum yapsam sayar mı

Güç kaynağını sökmeye üşendiğimden cashbacki kaçırdım bunu da kaçırıcam heralde. Ulan fatura atıyoruz halen zart kodu zurt kodu istiyor. yan kapağı çıkardım yine göremiyorum kod etiketini.
skfjlskdjflksdfjlksfjlksjflksjl birebir aynı durumu yaşadım flaşla gezdim kasanın etrafında

Ben bu incehesaptaki yorumu link olarak nasıl paylaşacağız bulamadım. Direkt yorumun linki diyorlar. Yapabilen var mı?

Ekran kartina kampanya yok :cry:

m360 satıyorsun ama bize şans vermiyorsun. İçinden argb çoklayıcı bile koymamışsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri