Arama sonuçları: *

1. Halit_03

Bu iki bileşenle darboğaz sorunu olur mu ?

rx 570 msi armor 8gb ekran kartım ile ryzen 5 7500f işlemcim darboğaz yapar mı teşekkürler -16gb ram -gigabyte a620 s2h anakart
  2. Halit_03

Samsumg Odyssey 1 ms 165 Hz Curved FreeSync Monitör Sistemime uygun mu?

uyumludur ama curved monitörü deneyimlemediyseniz almadan önce deneyimlemenizi öneririm
  3. Halit_03

Kasama ekstra hdd takmak istiyorum

sata artı güç kablosu ve wd 1 tb blue kullanıyorum 3 4 sene oldu depolama için tatminkar bir hdd dir iyi akşamlar :D
  4. Halit_03

1000-2000TL civarı M2 SSD Önerisi

bende de bu model var toshibanın alt markası hiç bir sorun olmadı aktif olarak kullanmaktayım ama eğer marka olsun dersenizde wd 1 tb green yada kingston tercih edebilirsiniz ilk başta kafanızı karıştırmamak adına kullandığım modeli söylemedim iyi forumlar :D
  5. Halit_03

1000-2000TL civarı M2 SSD Önerisi

hocam wd ve kingston gibi markaları tercih edebilirsin ikiside sağlam ve performanslı markalardır BAŞLANGIÇ için ama çıtayı yükseltirsen samsung vs gibi markalar mevcut bütçeniz ne kadar ?
  6. Halit_03

Beyler sistemi mi değerlendirir misiniz?

bütçen böyle iyiyse psu yu fsp yada asus benzeri gibi bir markaya yönel corsair kötü demiyorum ama garantiye almanı öneririm
  7. Halit_03

Bu sistem darboğaz yapar mı

darboğaz yapsa adam o parçaları neden koysun ayrı olarak intel stok fanla tatminkar sonuçlar çıkarabilir ileriki zamanlarda deepcool vs gibi kule tipi soğutucular tercih edilebilir anakartı ise başlangıçta kafa ağrıtmaz performans delisi değilsen uslu uslu oyununu oynatır
  8. Halit_03

Çözüldü✓ Ryzen 7 5700x Rtx4060 Darboğaz yapar mı?

hocam o işlemcide darboğaz bence mümkün değil ayrı olarak sıvı soğutma parasına hava soğutma tercih edilebilir
  9. Halit_03

Oyun oynarken pc bir anda gitti

arkadaşlar selam a620 s2h anakartım ve r5 7500f işlemcim ve 550w psum ile oyun oynarken pc bir anda gitti bu neden olur her şeyi denedim fakat pc açılmıyor sadece fanlar dönüyor diğer parçalara monitör dahil elektrik gitmiyor psu arızalanmış olabilirmi?
  10. Halit_03

1 TB ssd önerisi yapar mısınız

hayrını görün hayırlı olsun
  11. Halit_03

1 TB ssd önerisi yapar mısınız

hocam ikiside sağlam markalar wd sağlamlık kingston ise performans yönünde değerlendiriyorum ikisinden biri tercih edilebilir depolama sektöründe en çok wd nin adı geçiyo sektörde rahatlıkla tercih edebilirsiniz not: biosunuz güncel olsun her ihtimale karşın iyi forumlar
  12. Halit_03

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

mümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?
  13. Halit_03

7,02 Dolara Steam'den Oyun Önerisi.

indirimlerde vardı baya oyunda şimdi 20 dolar altına pek tatmin edici oyun yok be :(
  14. Halit_03

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

hocam ileriki zamanlarda psu değişmeni öneririm uzun vadede kafan rahat etsin
  15. Halit_03

Amazon monitor siparisi ne zaman kargoya verilir?

eğer sipariş verirken stoktaysa bir sıkıntı olmaz bende ordan aynı anda telefon ve laptop satın almıştım 50k civarıydı yaklaşık 3 4 gün içinde elimde oldu, ama sen siparişi cuma verdiysen salı yada çarşambaya sarkması normal 1737369589 bide amazon kendi sattığı üründe sıkıntı çıkarmaz bende...
  16. Halit_03

Yardım CS2 Skin Satabileceğim Site

ben dmarketten satıp tarkov almıştım ama payooner hesabı gerekiyor parayı vadesiz tl hesabına aktarabilmen için komisyonda öyle fazla bişey değildi
  17. Halit_03

Buraya hep giriş yapmammı gerek

beni hatırla seçeneği yokmu hocam
  18. Halit_03

Ryzen 5 7500f için soğutucu

hocam selamlar benim kasamda corsair spec delta rgb ona göre bir soğutucu önerirmisin a620 s2h anakart ve 7500f işlemcim var teşekkürler
  19. Halit_03

Ryzen 5 7500f ve rtx 4060 için psu önerisi

Dostlar selamlar herkese iyi forumlar dilerim bu iki parçam için power supply önerisi istiyorum aklımdaki model; FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply Kasam corsair spec delta rgb içerisinde corsair vs550 güç kaynağım vardı fakat arızalandığı için değiştirmek istiyorum. Corsair Spec delta...
Top Bottom