Hocam henüz almadım ama almayı düşünüyorum sistem de buSıvı soğutucu elbette daha iyi ancak 7500F öyle çokta ısınan bir işlemci değil. Bilgisayarını hazır mı aldın? Hazır aldıysan linkini at, kasana uygun bir şey önerelim.
Bu kasaya kaç mm soğutucu takilabilir ve bu ikisinden hangisi en iyiTHERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE ARGB INTEL, AMD Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE ARGB INTEL, AMD Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
veya
DeepCool LE520
Fiyat performans olarak bu ikisi iyidir. Birisini seçersin artık.
hocam selamlar benim kasamda corsair spec delta rgb ona göre bir soğutucu önerirmisin a620 s2h anakart ve 7500f işlemcim var teşekkürlerSıvı soğutucu elbette daha iyi ancak 7500F öyle çokta ısınan bir işlemci değil. Bilgisayarını hazır mı aldın? Hazır aldıysan linkini at, kasana uygun bir şey önerelim.
Ben aynı işlemciyi kullanıyorum onunla ilgili video hazırlamıştım. Slayt tadında ^^ Sıvı soğutucunun overkill olacağını düşünüyorum. 9700x e kadar kule tipi bence yeter hatta iyi bir kule tipi ile daha üstüne de gidebilirsiniz.İşlemcim ryzen 5 7500f
Sıvı soğutucu mu hava soğutucu mu almalıyım
Hangisi daha iyi