Arama sonuçları: *

1. ToprakBakunin

Film / Dizi önerisi?

kainatin ve dünyanın en iyi dizisi The Walking Dead öneririm
  2. ToprakBakunin

Kesinlikle oynanması gereken oyunlar

Red Dead Redemption 2
  3. ToprakBakunin

FORSPOKEN Oynayan var mı aranızda?

🤠 1640709420 euro bakımından normal ülkemizdeki fiyatlandırmaya göre çok pahalı birim olarakda pahalı
  4. ToprakBakunin

Assasin's Creed Odyssey DLC'leri önemli mi?

2dlc de seviliyor diye biliyorum ben odysseyi alırken standart aldım gold almadığıma pişman oldum sonradan 70tl vererek season pass aldım 2dlc ac3 remastered ve ac liberation remastered verdi yani verilir 50tl valhallaya standart alınır dedim ama buna kesinlikle gold diyorum. dlcler hem...
  5. ToprakBakunin

(Son :D) AC Valhalla Standart vs Gold

yok daha oynamadım ama dediğim gibi ac serisinin her oyunu hakkında bilgim var sevdiğimden araştırmıştım
  6. ToprakBakunin

hayır oynamadım ama ac serisini çok seviyorum her oyunu hakkında bilgim var Not: tüm oyunları var en baştan oynuyorum şuan unitydeyim edit: soru bana değilmiş .p
  7. ToprakBakunin

daha öncede demiştim ac oyunlarına genel olarak aynı yorumlar geliyor ve ben katılmıyorum veya dost kayaoğlunun beğenmemesi başkalarının fikirlerine göre oyun alınmaz bence o sevmediyse sen seversin belki dost abi genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor zaten neredeyse
  8. ToprakBakunin

Sağlam bir ekran kartı ihtiyacım var

tek tek toplamak yerine hazır sistem baksan hem daha uyguna gelir hem daha iyi olur
  9. ToprakBakunin

hayır eksiklik hissetmezsin
  10. ToprakBakunin

yani öyle de denilebilir birkaç şeyi içine toplayıp paket halinde satılıyor gibi düşünebilirsin
  11. ToprakBakunin

eğer alıcaksan sonradan season pass aldığında ne kadara geldiğine bak aynı ise alınır 1640538230 ana hikaye bittikten sonra
  12. ToprakBakunin

ac serisinin son oyunlarındaki dlcler kesinlikle alınır bence hem hikayeye etkisi var hem oyunu uzatıyor ve güzeller yani
  13. ToprakBakunin

dlcler ve yan görevler 1640537487 ve hangi oyun ne kaç saat sürüyor diye bakmak istiyorsan bu siteden bakabilirsin. https://howlongtobeat.com/
  14. ToprakBakunin

ana hikaye 60 saat dlcler ile birlikte 100 saate yakın oluyor ve almaya değer
  15. ToprakBakunin

Açık liseye geçersem okulun 2.sınavlara girecek miyim?

hayır açık lise sınavlarına katılıyorsun sadece onlarda online oluyor
  16. ToprakBakunin

Assasin's Creed Odyssey DLC'leri önemli mi?

tüm dlcler yan görevler dahil hepsini yaptığın sürece +44 saat falan katıyor
  17. ToprakBakunin

Steam hikayeli oyun önerisi

Dying Light Platinum Edition alabilirsin.
  18. ToprakBakunin

max crackci zekası gamesatış diyor ya fazla saatinde yok diyor aynı zamanda okulla uğrasıyorum oyun oynayacak vaktim yok sınavlar bitsin basliyacagim saate göre crack kullanip kullanilmadigini mi belirliyorsun
  19. ToprakBakunin

Havalıyım diye bir şey mi söyledim? Zihniyetin iyiymiş. Hayatımda crack kullanmadım kullanmam da. Buyur bu da steam profilim. https://steamcommunity.com/id/ToprakBakunin/
  20. ToprakBakunin

700 lira vermiyeceğim için crackci mi olayım ?
Top Bottom