Neler Yeni

FORSPOKEN Oynayan var mı aranızda?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kral benim en temelde torrent oyunlara karşı tutumum şudur; öyle basit oyunların torrenti yapılmaz, onu indirmek yerine satın alırsın. Ama büyük oyunların torrentleri vardır ve bu torrenti indirip oynaman için iyi bir sistemin olması gerek. İyi sistemin var ve torrent kullanıyorsan, pc ni sevmiyorsun, özel hayatını önemsemiyorsun, nereden ne zarar geleceğini bilmediğin, ne amaçlarının olduğunu bilmediğin torrentler indirip kendini riske atıyorsun demektir. Bu da mantıksız geliyor bana. Yani bir oyunu oynamak için pc ye ne gibi zararlar verdiğimden haberim olmadan yaşamak istemem açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizinle tartışma değil derdim. Ama farkında olmadığınız şey kur farkı. Eğer bizim ülkemizde dolar 1 TL olsaydı biz de 60 birimden alırdık o oyunları. Oyun pahalı değil, kur yüksek. Adamlar 60 dolar işte ne kadar koyabilir ki diyor. Sen 700 TL nasıl veririm diyorsun. Coğrafyadan kaybediyoruz, sorun adamların fiyatlandırması değil, bizim alım gücümüz, kur farkı vs.
Sistemim yok maalesef. Her defasında almaya yelteniyorum bir gün önce baktığım cihazın fiyatı ertesi gün uçmuş. Bende 10 senelik oyunları oynuyorum. Doğru torrenti indirirsen virüs vs bulaşmıyor çok uzun yıllardır bu işlerle ilgileniyorum hatta bununla ilgili forumda makalem bile var tüm bildiklerimi anlattığım. Bende isterim fiyatlar 200 TL olsun direk alayım hatta 300 olsun hadi 300 de koymaz bana ama 700 her Türk insanına koyar. Sonra neden millet torrent oynuyor e yapacak bişey yok.

Aslında şuan düşündüm gerçekten tartışmaya girmek istemiyorum, durumu olan orjinalden devam etsin olmayan da torrent kullansın, herkes kendi düşüncesi kendi hayatı saygı duyabilirim ancak.
Ya tabi aylık 10000 geliri olan adam versin parasını ona bişey diyemem.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Sistemim yok maalesef. Her defasında almaya yelteniyorum bir gün önce baktığım cihazın fiyatı ertesi gün uçmuş. Bende 10 senelik oyunları oynuyorum. Doğru torrenti indirirsen virüs vs bulaşmıyor çok uzun yıllardır bu işlerle ilgileniyorum hatta bununla ilgili forumda makalem bile var tüm bildiklerimi anlattığım. Bende isterim fiyatlar 200 TL olsun direk alayım hatta 300 olsun hadi 300 de koymaz bana ama 700 her Türk insanına koyar. Sonra neden millet torrent oynuyor e yapacak bişey yok.
Kral zaten gençliği fakir bir ülkeyiz. Ne kadar asgari ücret kazanıp ailemizle yaşasak bile bir sistem almak yemeden içmeden 3 ay çalışıp sabretmek demek. Tabi dediğin hesap fiyatlar uçmazsa. Ama işte ben mesela 3 yıl sonunda aldığım pc ye tutup virüslü olup olmadığını bilmediğim torrent indiremem. Bu riske atamam pc yi. Ben usb flash bellek bile takmıyorum virüs girmesin diye. Malımın kıymetini biliyorum. En kötü izlerim diyorum ki izliyorum bir çoğu oyunu. Pastadan bize düşen pay da buymuş diyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kral zaten gençliği fakir bir ülkeyiz. Ne kadar asgari ücret kazanıp ailemizle yaşasak bile bir sistem almak yemeden içmeden 3 ay çalışıp sabretmek demek. Tabi dediğin hesap fiyatlar uçmazsa. Ama işte ben mesela 3 yıl sonunda aldığım pc ye tutup virüslü olup olmadığını bilmediğim torrent indiremem. Bu riske atamam pc yi. Ben usb flash bellek bile takmıyorum virüs girmesin diye. Malımın kıymetini biliyorum. En kötü izlerim diyorum ki izliyorum bir çoğu oyunu. Pastadan bize düşen pay da buymuş diyorum.
Yani sende haklısın hocam ne diyim ki. O kadar para veriyon sisteme tabi başına bişey gelmesini istemezsin. Ben oyunları izlemeye karşıyım ya. Niye biliyon mu elbet bir gün er ya da geç o oyunları oynayacağımı biliyorum. Daha önce aynı hatayı yaptım. Benim hiç konsolum olmadı atari dışında PlayStation falan alamadım Until Dawn oyununu çok merak ettiğim için izledim. Şansa yakın bir arkadaşım da gitmiş PS4 ve Until Dawn almış bana verdi cihazı bir gün bende kaldı oynadım bitirdim ama zevk alamadım çünkü tüm spoilerı yemiştim 😂 Aynı şey Heavy Rain için de olacaktı açtım bir bölüm izledim nede olsa konsolum yok diye sonra hop PC'ye geldi 20 TL'den oyunu satın aldım çıkış fiyatı acayip ucuzdu oynadım 😂

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Yani sende haklısın hocam ne diyim ki. O kadar para veriyon sisteme tabi başına bişey gelmesini istemezsin. Ben oyunları izlemeye karşıyım ya. Niye biliyon mu elbet bir gün er ya da geç o oyunları oynayacağımı biliyorum. Daha önce aynı hatayı yaptım. Benim hiç konsolum olmadı atari dışında PlayStation falan alamadım Until Dawn oyununu çok merak ettiğim için izledim. Şansa yakın bir arkadaşım da gitmiş PS4 ve Until Dawn almış bana verdi cihazı bir gün bende kaldı oynadım bitirdim ama zevk alamadım çünkü tüm spoilerı yemiştim 😂 Aynı şey Heavy Rain için de olacaktı açtım bir bölüm izledim nede olsa konsolum yok diye sonra hop PC'ye geldi 20 TL'den oyunu satın aldım çıkış fiyatı acayip ucuzdu oynadım 😂
Önerdiğime bakmayın hocam, ben hiçbir oyunu izlemem. Çünkü kendimi tanıyorum er yada geç o oyunu ben oynarım. Ki hep öyle de oluyor. İzlemediğim her oyuna zaman içinde sahip oluyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Önerdiğime bakmayın hocam, ben hiçbir oyunu izlemem. Çünkü kendimi tanıyorum er yada geç o oyunu ben oynarım. Ki hep öyle de oluyor. İzlemediğim her oyuna zaman içinde sahip oluyorum.
Basit bir "oyun"un bile lüks haline gelmesi adama çok koyuyor er geç sahip olsak da.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
700tl vercen sanki kanka

ps5 xbox oyunlrı full 700tl fln spiderman oyunu xbox konsolunda 700tl
Oyun oynamak zengin hobisi oldu artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
  • Beğen
Reaksiyonlar: baid

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Havalıyım diye bir şey mi söyledim? Zihniyetin iyiymiş. Hayatımda crack kullanmadım kullanmam da. Buyur bu da steam profilim.
hocam fazla oynanan oyunun yok :D en çok 76 saat oynamışsın diğer gerilerine baktığımız zaman yarısından çoğu oynanmamış birbirimizi kandırmayalım kanka crack kullandın burda havalı olmak için crack kullanmam diyosun zaten buraya steam profilini atman ayrı bir saçma steam profilini ne yapabilirim hesabın aynısının daha iyisini gamesatışta 500tl ye satıyorlar zaten

• Hahaha

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
hocam fazla oynanan oyunun yok :D en çok 76 saat oynamışsın diğer gerilerine baktığımız zaman yarısından çoğu oynanmamış birbirimizi kandırmayalım kanka crack kullandın burda havalı olmak için crack kullanmam diyosun zaten buraya steam profilini atman ayrı bir saçma steam profilini ne yapabilirim hesabın aynısının daha iyisini gamesatışta 500tl ye satıyorlar zaten
Max korsan zekası

cracke karşı olunca havalı olunmuyor kanka hayatında hilla crack indirmişsindir
Bende crack oynamadım havalı mıyım :shy:

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
max crackci zekası gamesatış diyor ya fazla saatinde yok diyor aynı zamanda okulla uğrasıyorum oyun oynayacak vaktim yok sınavlar bitsin basliyacagim saate göre crack kullanip kullanilmadigini mi belirliyorsun

• Beğen
Top Bottom