Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Sistemim yok maalesef. Her defasında almaya yelteniyorum bir gün önce baktığım cihazın fiyatı ertesi gün uçmuş. Bende 10 senelik oyunları oynuyorum. Doğru torrenti indirirsen virüs vs bulaşmıyor çok uzun yıllardır bu işlerle ilgileniyorum hatta bununla ilgili forumda makalem bile var tüm bildiklerimi anlattığım. Bende isterim fiyatlar 200 TL olsun direk alayım hatta 300 olsun hadi 300 de koymaz bana ama 700 her Türk insanına koyar. Sonra neden millet torrent oynuyor e yapacak bişey yok.Kral benim en temelde torrent oyunlara karşı tutumum şudur; öyle basit oyunların torrenti yapılmaz, onu indirmek yerine satın alırsın. Ama büyük oyunların torrentleri vardır ve bu torrenti indirip oynaman için iyi bir sistemin olması gerek. İyi sistemin var ve torrent kullanıyorsan, pc ni sevmiyorsun, özel hayatını önemsemiyorsun, nereden ne zarar geleceğini bilmediğin, ne amaçlarının olduğunu bilmediğin torrentler indirip kendini riske atıyorsun demektir. Bu da mantıksız geliyor bana. Yani bir oyunu oynamak için pc ye ne gibi zararlar verdiğimden haberim olmadan yaşamak istemem açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizinle tartışma değil derdim. Ama farkında olmadığınız şey kur farkı. Eğer bizim ülkemizde dolar 1 TL olsaydı biz de 60 birimden alırdık o oyunları. Oyun pahalı değil, kur yüksek. Adamlar 60 dolar işte ne kadar koyabilir ki diyor. Sen 700 TL nasıl veririm diyorsun. Coğrafyadan kaybediyoruz, sorun adamların fiyatlandırması değil, bizim alım gücümüz, kur farkı vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya tabi aylık 10000 geliri olan adam versin parasını ona bişey diyemem.Aslında şuan düşündüm gerçekten tartışmaya girmek istemiyorum, durumu olan orjinalden devam etsin olmayan da torrent kullansın, herkes kendi düşüncesi kendi hayatı saygı duyabilirim ancak.