Neler Yeni

FORSPOKEN Oynayan var mı aranızda?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Bir oyuna 700 TL para almak=Hırsızlık
Bir oyunu yapmak için kaç para harcadıklarından haberin var mı dostum? Eğer bu sürece şahit olsan ve harcadıkları paraları görsen, 1400 bile verirsin bazı oyunlara. Doların karşısında söz hakkın yokken 700TL'yi çok büyük bir para gibi görme derim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bir oyuna 700 TL para almak=Hırsızlık
Hiçte bile. Sana "O oyunu alacaksın almazsan hayatını karartırım başına bela açarız sevdiklerini yok ederiz" diyen falan mı var. Adam istediği fiyattan çıkarır oyununu sende işine geliyorsa alıp oynarsın gelmezse almazsın oynamazsın bu kadar basit. Yani sen o parayı ödediğin de o adamlar hırsızlık yapmış olmuyor sana oyun satmış oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Ilar

80+ Bronze
Ben de korsana karşıyım bütün oyunlarım orijinaldir. Ama kaç kişi internette yasal olmayan sitelerden film izlemedi ki ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Netflix vb sitelerde aradığın filmi bulamayınca ne yapıyorsun? Yöntemi varsa bütçe dostu bir şekilde ben de yapayım
Henüz aradığım filmi bulamadığım bir durum gelmedi başıma, zaten çok fazla film izleyen biri değilim ayda yılda bir...

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Ben de korsana karşıyım bütün oyunlarım orijinaldir. Ama kaç kişi internette yasal olmayan sitelerden film izlemedi ki ?
Örneğin güzel kral. Ama şunu atlıyorsun, her aradığın filmi bir platformda bulamıyorsun. Vizyondan kalkalı yıllar olmuştur. O filmi izlemek için hiçbir imkan yoktur. O zaman o yasal olmayan sitelerden izlersin ve ben bunu yapan birisiyim.

Ilar

80+ Bronze
Örneğin güzel kral. Ama şunu atlıyorsun, her aradığın filmi bir platformda bulamıyorsun. Vizyondan kalkalı yıllar olmuştur. O filmi izlemek için hiçbir imkan yoktur. O zaman o yasal olmayan sitelerden izlersin ve ben bunu yapan birisiyim.
Evet ben de bu yöntemi kullaniyorum ki kullanmak zorundayız başka bir alternatif yok. Blutv, amazon, Netflix hepsini kontrol ediyorum yoksa mecbur diğer siteler seçenek olarak kaliyor.

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
ayranı yok içmeye gümüş köprü ister geçmeye
kaç kişi var acaba orjinal den oyun oynayan izleyen şahsen ben bir elin 5 parmağı geçmez bu sadece oyun amaçlı değil örneğin spor programları için 1 maç yada 1 yarış o platformda diğeri başka platform da hepsini alacak gücümüz olsa ki öyle kişilerin sayısı çok azdır alalım ama evli kira fatura okul masrafları imkansız illagele bulaşmaması yada hiç izlemeyecek merak etmeyecek

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Evet ben de bu yöntemi kullaniyorum ki kullanmak zorundayız başka bir alternatif yok. Blutv, amazon, Netflix hepsini kontrol ediyorum yoksa mecbur diğer siteler seçenek olarak kaliyor.
Filmlerin Steam'i diyeceğimiz bir site yok ki

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir oyunu yapmak için kaç para harcadıklarından haberin var mı dostum? Eğer bu sürece şahit olsan ve harcadıkları paraları görsen, 1400 bile verirsin bazı oyunlara. Doların karşısında söz hakkın yokken 700TL'yi çok büyük bir para gibi görme derim.
Kac para harcandığını bende biliyorum. Aşağı yukarı bir sinema bütçesi ile aynı. Fakat sinemayı 30 TL'ye izleyebiliyorsun. Adamların 60 birim paraya aldığı şeye ben neden 700 birim para vereyim 😂 1400 bile verirsin demişsin iyi güldüm he. Bir "oyun"a o parayı vermek sana koymuyorsa müstahak.
Hiçte bile. Sana "O oyunu alacaksın almazsan hayatını karartırım başına bela açarız sevdiklerini yok ederiz" diyen falan mı var. Adam istediği fiyattan çıkarır oyununu sende işine geliyorsa alıp oynarsın gelmezse almazsın oynamazsın bu kadar basit. Yani sen o parayı ödediğin de o adamlar hırsızlık yapmış olmuyor sana oyun satmış oluyor.
O adamlar oyunu 60 birim paraya çıkarıyor 700 birim değil. İstediği fiyattan da çıkaramaz öyle bir dünya yok. Sırf Square Enix Final Fantasy 7 Remake oyununu 60 değil de 70 dolardan çıkardığı için yemediği linç kalmadı. Bir oyuna 700 lira gibi bir para vermek akıl mantık işi değil o yüzden fiyatlar adam gibi olana kadar korsana devam kimse kusura bakmasın.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
ayranı yok içmeye gümüş köprü ister geçmeye
kaç kişi var acaba orjinal den oyun oynayan izleyen şahsen ben bir elin 5 parmağı geçmez bu sadece oyun amaçlı değil örneğin spor programları için 1 maç yada 1 yarış o platformda diğeri başka platform da hepsini alacak gücümüz olsa ki öyle kişilerin sayısı çok azdır alalım ama evli kira fatura okul masrafları imkansız illagele bulaşmaması yada hiç izlemeyecek merak etmeyecek
Kral benim en temelde torrent oyunlara karşı tutumum şudur; öyle basit oyunların torrenti yapılmaz, onu indirmek yerine satın alırsın. Ama büyük oyunların torrentleri vardır ve bu torrenti indirip oynaman için iyi bir sistemin olması gerek. İyi sistemin var ve torrent kullanıyorsan, pc ni sevmiyorsun, özel hayatını önemsemiyorsun, nereden ne zarar geleceğini bilmediğin, ne amaçlarının olduğunu bilmediğin torrentler indirip kendini riske atıyorsun demektir. Bu da mantıksız geliyor bana. Yani bir oyunu oynamak için pc ye ne gibi zararlar verdiğimden haberim olmadan yaşamak istemem açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kac para harcandığını bende biliyorum. Aşağı yukarı bir sinema bütçesi ile aynı. Fakat sinemayı 30 TL'ye izleyebiliyorsun. Adamların 60 birim paraya aldığı şeye ben neden 700 birim para vereyim 😂 1400 bile verirsin demişsin iyi güldüm he. Bir "oyun"a o parayı vermek sana koymuyorsa müstahak.

O adamlar oyunu 60 birim paraya çıkarıyor 700 birim değil. İstediği fiyattan da çıkaramaz öyle bir dünya yok. Sırf Square Enix Final Fantasy 7 Remake oyununu 60 değil de 70 dolardan çıkardığı için yemediği linç kalmadı. Bir oyuna 700 lira gibi bir para vermek akıl mantık işi değil o yüzden fiyatlar adam gibi olana kadar korsana devam kimse kusura bakmasın.
Sizinle tartışma değil derdim. Ama farkında olmadığınız şey kur farkı. Eğer bizim ülkemizde dolar 1 TL olsaydı biz de 60 birimden alırdık o oyunları. Oyun pahalı değil, kur yüksek. Adamlar 60 dolar işte ne kadar koyabilir ki diyor. Sen 700 TL nasıl veririm diyorsun. Coğrafyadan kaybediyoruz, sorun adamların fiyatlandırması değil, bizim alım gücümüz, kur farkı vs.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Aslında şuan düşündüm gerçekten tartışmaya girmek istemiyorum, durumu olan orjinalden devam etsin olmayan da torrent kullansın, herkes kendi düşüncesi kendi hayatı saygı duyabilirim ancak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,403
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom