Neler Yeni

(Son :D) AC Valhalla Standart vs Gold

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yani öyle de denilebilir birkaç şeyi içine toplayıp paket halinde satılıyor gibi düşünebilirsin
Yani season pass alsam ek hikayeler de eklenecek ok.
Sondan ikinci soru : AC VALHALLA STANDART alsam şimdi oynasam ama hikayede eksiklik hisseder miyim? Yani buranın devamı nerde lan der miyim? Ve o eksiklik varsa normal mi DLC ler o boşlukları dolduruyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Yani season pass alsam ek hikayeler de eklenecek ok.
Sondan ikinci soru : AC VALHALLA STANDART alsam şimdi oynasam ama hikayede eksiklik hisseder miyim? Yani buranın devamı nerde lan der miyim? Ve o eksiklik varsa normal mi DLC ler o boşlukları dolduruyor mu
hayır eksiklik hissetmezsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hayır eksiklik hissetmezsin
Son soru : Attığın sitede valhalla incelemelerine baktım. Sürekli boş boş adam kesmece oyunu gibi yorumlar vardı. Yani görevlerin bir amacı yok gidiyorsun sırf adam kesmece oyunu.

Böyle yazmışlar. Dost Kayaoğlu da beğenmedi oyunu. Sen ne diyorsun? Genel olarak oyun nasıl? Eğlenceli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Son soru : Attığın sitede valhalla incelemelerine baktım. Sürekli boş boş adam kesmece oyunu gibi yorumlar vardı. Yani görevlerin bir amacı yok gidiyorsun sırf adam kesmece oyunu.

Böyle yazmışlar. Dost Kayaoğlu da beğenmedi oyunu. Sen ne diyorsun? Genel olarak oyun nasıl? Eğlenceli mi?
daha öncede demiştim ac oyunlarına genel olarak aynı yorumlar geliyor ve ben katılmıyorum veya dost kayaoğlunun beğenmemesi başkalarının fikirlerine göre oyun alınmaz bence o sevmediyse sen seversin belki dost abi genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor zaten neredeyse

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu son AC konusu şükür. BNB biraz yükselsin. Oyunları alıyorum sonunda.

SORULAR
1-Standart sürüm kaç saat sürüyor? Webtekno 15 20 saat diyor, başka site 80 tp de biri 100 saat diyor. Gerçekten standart yalın sürüm kaç saat?

2-AC Valhalla Standart ve Gold arasındaki fark nedir?
Gold ek iki hikaye ekliyor evet.
Ama bu iki hikaye DLCsi 90 lira eder mi? Değer mi?
90TL etmez bence. Ama DLC ler kapsamlı diye biliyorum biri oyuna yeni bir harita ekliyordu diye hatırlıyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
daha öncede demiştim ac oyunlarına genel olarak aynı yorumlar geliyor ve ben katılmıyorum veya dost kayaoğlunun beğenmemesi başkalarının fikirlerine göre oyun alınmaz bence o sevmediyse sen seversin belki dost abi genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor zaten neredeyse
Dost kayaoğlu hakikaten niye sevmiyor?
Çoğunlukla valhala odyssey e göre sevilip odyssey gömülürken o Odyssey sevmiş.
Dünya ya sırf zıt olmaya gelmiş herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

90TL etmez bence. Ama DLC ler kapsamlı diye biliyorum biri oyuna yeni bir harita ekliyordu diye hatırlıyorum.
Odyssey oynadın mı sen?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001
Nasıl yani sen valhalla oynamadın mı?
yok daha oynamadım ama dediğim gibi ac serisinin her oyunu hakkında bilgim var sevdiğimden araştırmıştım
1640539733421.png

Top Bottom