Neler Yeni

Assasin's Creed Odyssey DLC'leri önemli mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Spoiler vermeden konuşacağım, ana hikaye ile bağlantısı var ve önemli. Ben 2 dlcyi toplam 1 ayda bitirdim öyle diyeyim. Çok uzun saatler ayırdım her iki dlc'ye de. Bu tabii benim gibi incik cıncık oynayanlar için geçerli. Hikayeye tek atıp geçersen de bi 8 10 saat alacaktır en az. Fate of atlantis ana hikaye bitirdikten sonra hikayenin devamı gibi bir şey. Yani atlantis olduğu için o minvalde o mitolojide ögeler içeriyor. Spoiler vermemeye çalışıyorum. Yeni map geliyor keşfedilecek savaşılacak tonla şey geliyor. Yeni silahlar, zırhlar, özellikler geliyor. Bosslar ilgi çekici dünyası güzel. Şey gibi düşün dostum ben ac valhalla oynamadım ama ana hikayesini bitirdikten sonra bi dlc'de odinle savaştığını thordan görev aldığını falan düşün. Alınıp oynanmalı yani.
Valhalla oynadın mı

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Fate of Atlantis gayet iyi. Kassandra artık baya tanrısal güçler kazanıyor. Yepyeni silahlar, mekanlar, düşmanlar… Ana hikaye devam ediyor. Legacy of the First Blade çok kötüydü.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
tüm dlcler yan görevler dahil hepsini yaptığın sürece +44 saat falan katıyor
Bilgin olduğunu söylediğin için :
50 TL ye değer mi sence? 1 dlc kötüymüş zaten.

Sadece 1 DLC için 50 TL vermeye değer mi? Yani ana hikayedeki boşlukları dolduruyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Toprak Güler
Discord
ToprakBakunin#0001

Sadece 1 DLC için 50 TL vermeye değer mi? Yani ana hikayedeki boşlukları dolduruyor mu?
2dlc de seviliyor diye biliyorum ben odysseyi alırken standart aldım gold almadığıma pişman oldum sonradan 70tl vererek season pass aldım 2dlc ac3 remastered ve ac liberation remastered verdi yani verilir 50tl valhallaya standart alınır dedim ama buna kesinlikle gold diyorum.
dlcler hem yenilikler ekliyor hem harita ekliyor ve daha çok hikaye

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
74 TL iyi değil mi
Hocam ac oyunlarını standart edition almam ben. Season pass'i içermek zorunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşluk doldurmadan ziyade ilerletiyor diyelim. Ayrıca legacy of the first blade bence güzel. Tarih meraklısı biriyimdir ben ondan böyle geçmiş muhabbetleri hep ilgimi çekmiştir.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
@salatalık turşusu bu iki dlc ne katıyor? Kaç saat sürüyor oynanış olarak? Ana hikaye ile bağlantısı ne kadar önemli? Yani fate of atlantis dlcsini niye o kadar göklere çıkarıyorlar?
Hocam bundan önce açtığınız konuda zaten anlatmıştım size uzun uzun. Ana hikayeyi geliştiriyor her iki dlc de. Fate of the atlantis'te 3 yeni map geliyor bir sürü yeni görev geliyor. Atlantis adı üstünde yeni bir tema yeni karakterler vesaire. Ben iki dlc'yi toplam 1 ayda bitirdim yaya yaya da oynamadım her gün 3 5 saat diyeyim.

Hocam bundan önce açtığınız konuda zaten anlatmıştım size uzun uzun. Ana hikayeyi geliştiriyor her iki dlc de. Fate of the atlantis'te 3 yeni map geliyor bir sürü yeni görev geliyor. Atlantis adı üstünde yeni bir tema yeni karakterler vesaire. Ben iki dlc'yi toplam 1 ayda bitirdim yaya yaya da oynamadım her gün 3 5 saat diyeyim.
Aynı konuymuş ya la :D

Para ver benim de olsun 🙂
Heh aynı dertten ben de muzdarip olduğum için acele etmiyorum. Valhalla muhakkak daha ucuzlayacaktır, ben odyssey ve originsi geçen sene aldığımda her iki oyun da şu anki halinden daha pahalıydı. Buna karşın valhalla yeni çıktığı için 1 sene kadar sonra gold edition olarak 100 lira civarına alınacaktır diye düşünüyorum. Eğer şimdi para çıkışmıyorsa boşverin mutlaka yine fırsat bulacaksınızdır. Sürekli bu indirimler oluyor, epic sürekli belli dönemlerde bu sınırsız kuponu veriyor. Daha önce 3 4 sefer yaptı bu kampanyayı bu ilk değil son da olmayacak.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Heh aynı dertten ben de muzdarip olduğum için acele etmiyorum. Valhalla muhakkak daha ucuzlayacaktır, ben odyssey ve originsi geçen sene aldığımda her iki oyun da şu anki halinden daha pahalıydı. Buna karşın valhalla yeni çıktığı için 1 sene kadar sonra gold edition olarak 100 lira civarına alınacaktır diye düşünüyorum. Eğer şimdi para çıkışmıyorsa boşverin mutlaka yine fırsat bulacaksınızdır. Sürekli bu indirimler oluyor, epic sürekli belli dönemlerde bu sınırsız kuponu veriyor. Daha önce 3 4 sefer yaptı bu kampanyayı bu ilk değil son da olmayacak
AC Valhalla yı şu an almayayım mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,608
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom